上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
48  35.9k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 11:55 發表

呢d咪"手段"囉:096: 你地咁多人講左咁多,我都係一句啫:071:
不過話時話我隻"推介"位置超級熱:096: 一切都係估計之中:097:
如果步速慢隻 3 除時贏得,仲有計算尾場例爆呢個p ...
你睇下我d存款就知我係赤貧戶,仲要1w3p 五舊...:029: :029: :029:

不過算啦,位置冇問題...:098: :098: :098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 12:01 發表

做樣都要:096: 比吓面:071:
最多過比你:071:
撐你就義不容辭架喇,唔驚冇錢...

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 12:12 發表

哈~再次多謝你 我係話分呀:071: :043:
真金白銀留返買自己d心手先啦:097:
唔使感動到喊,兩個半我都仲有o既...:096: :096: :096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-9 12:22 發表
師兄好!小弟其實都好鍾意3. 泰山英雄,不過在預計走位時發現,此駒要切入內欄放頭會比5号頂在二疊,加上8号跟上在則,早段應會用力過多先可放頭,再這上次1650賽事只見此駒有前速,晨操又冇加上練氣課期, ...
唔好講指教,大家一齊研究下

彪形大漢我係驚馬房唔知會唔會等下季,同埋今季狀態好似係差少少差少少咁...

至於3號上次同程已經放足大半程,已收練氣之效.今次用個跑放頭馬幾好o既牌仔,佢係有心放o既話,5應該阻佢唔到o既....

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 12:41 發表

隻 3http://www.hkjc.com/images/raceColor/G122.gif泰山英雄好野嚟架:097: 有賠率可以一試
搭金好彩q  50幾倍...甜呀...:023: :023: :023:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 12:50 發表

戊C形大漢直情聽收息:071:
過落勁好聲 P...:023: :023: :023:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 13:21 發表
下季:122:
盈綵
無極
聲威旺
永旺財
再度豪情
元武者
綫路精英
泥地
年年開心
即食面
時尚風采:071: ----以經食左:096:
包裝大師
盈綵
勝在好運
狙擊手
衝鋒槍.....今季以交代記1600米 ...
咁快就黎呢d????:071: :071:

香港仔你又睇中左得意勝呀???

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 12:50 發表

你arm吾arm:096:
o岩得好緊要...:071: :071: :071:

另外實業成功又如何???

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 13:01 發表

呢場好岩佢跑:131:
不過都幾混亂:032: 6叻百利 當銳 2牛精財星 又係博:030:
仲有幾隻都係吾可以吾要...呢場吾會係重心:097:  
果場我會加多隻西北三傻,叻百利同實業成功鐵角...:097: :097:

呢場只宜小注玩下,重心就免咯...:025: :025: :025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆