上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
48  35.9k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 13:36 發表

你仲未食妟咩:071:
駕高 好fit:025: 所以咪話吾知點算好:096:  
食完返黎lu...:041: :041: :041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 14:30 發表

頭先落大雨喎...你咪淋雨:030:
冇呀,去左canteen食...:098: :098: :098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 14:52 發表

咁好有公司 canteen
好???d野難食到嘔...唔係落雨費事行出去...:028: :028: :028:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 21:33 發表
香港冠軍暨遮打盃

(香港一級賽 - 港幣八百萬)

(二○○六/二○○七年度三冠大賽尾關賽事)

二四○○米 - 沙田 - 二○○七年六月三日(星期日)

(只限三歲及以上之馬匹參賽)

報名馬匹名單 ...
爆冷再配靳能叔叔就再贏lu...:086: :036: :036: :036:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-23 09:45 發表

我吾想見到佢再贏:096:
我想見到四太再發癲...:096: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-23 10:09 發表

兩隻都輸:044: 土星:044: 又幾好喎:071:
爆炸...睇嚟今季會1w都無:122:
講左聽日先啦...
叮神幾時出場???:096: :096: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-23 11:07 發表

我都等緊...佢一向都賽前果日..6點左右先出野:071:
差一場咋,差一場就10貼10p喇...:096: :096: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-24 10:43 發表
24/05/2007 主持:洪維德:096:
http://www.youtube.com/watch?v=IicwRdJHLmA
叮左 1場 13 紫龍王:096:
呢隻都應該最似冇P架喇喎,都入圍就真係恭喜哂...:096:

直頭要燒炮仗慶祝囉....

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 01:49 發表

最想見"榮進草草"轉倉:071:
都好,最衰好芝味應該唔會走...:043: :043: :043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆