上一頁下一頁
發新話題

(原創獨家)WindowBlinds 6.02. build 74 Enhanced多國語言版(1月20日更新)

收藏  |  訂閱
102  78.2k

回覆 #135 ova0724 的帖子

試試click下呢度再按Apply changes!

附件

引用:
原帖由 brian_1224 於 2007-11-8 09:23 發表

用完D字好大粒
其實你可以調校字體大小,或者改用未修改個主題~~

附件

引用:
原帖由 利記傳人 於 2007-11-12 18:51 發表
呢個會用好多ram
少於20MB~~

引用:
原帖由 DJ魔教皇 於 2007-11-27 18:30 發表

我想問呢!! Aero Style (Vista Transformation Pack 7主題)  依個主題!!我down左落黎!!佢得一個文件..入面裝住d野!!   唔知點安裝啊!!  可以教教我嗎??
將佢放入Documents and Settings\All Users\Documents\Stardock\WindowBlinds內,再在WindowBlinds選Rebuild list便會出現在主題選擇中~~

附件

引用:
原帖由 smalljer 於 2007-12-3 18:07 發表
移除「開始」工能表內「登出」及「電腦關機」文字需要替換Explorer.exe,以下只適合繁體中文版Explorer.exe替換!

必需先作備份!
路徑:\WINDOWS

同埋:\WINDOWS\system32\dllcache

雙click「Explorer替 ...
個Explorer.exe冇問題,唯一可能係同你個Windows版本唔配合,你還唔還原到?將你本身個Explorer.exe放番入去替換番得唔得?
替換Explorer.exe係有少少危險性,本來若安裝有兩個Windows以上就無任何風險,
因為入另一個Windows就可還原番,若得一個Windows就難搞D..!

回覆 #154 step716 的帖子

係咪所有主題都係咁?
試下調校一下字型大細設定試試,又或者轉其他字型試下,
WindowBlinds 6若改變字型同字型大小設置,有時會因為咁走晒位!

引用:
原帖由 Michaelcccc 於 2007-12-7 14:50 發表
大大您好照您的方式但vista還是無法破解耶?拜託大大教教我吧! 或是有輸入序號的版本呢? 感謝您喔~~
冇輸入序號版本,只有改SID版~~

http://space.188channel.com/batch.download.php?aid=663587

回覆 #163 DJ魔教皇 的帖子

官網寫嘅分別~~
引用:
fixing reported bugs, tweaking performance, as well as adding support for 64-bit Windows XP
剛剛再更新,這個完整安裝版,不需改SID~~

回覆 #167 man_@ 的帖子

將佢複制去\WINDOWS\Fonts 內就會自動安裝~~

引用:
原帖由 man_@ 於 2007-12-15 20:11 發表
安裝完之後,係咪會桌面和開始個到D字會微軟正黑體呀
你要用WindowBlinds字型修改器將你用緊個主題改晒做微軟正黑體至得,
否則就要每次開機都要人手改一次~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆