上一頁下一頁
發新話題

(原創獨家)WindowBlinds 6.02. build 74 Enhanced多國語言版(1月20日更新)

收藏  |  訂閱
102  78.3k

引用:
原帖由 pk487 於 2008-1-13 20:19 發表
佢咁樣話我,
(Can't open file (file is running or otherwise accessed))
睇番前一頁!

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=5082766&extra=page%3D1&page=15

引用:
原帖由 s20041230 於 2008-1-16 20:31 發表
我想問下備份既意思係咩??點樣備份架??
同埋windowBlinds對電腦有無負面影響??

P.S:我想對windowBlinds增布陞憧庣L...
有負面影響!
而且有心理準備裝完windowBlinds會有機會出現一D奇難雜証,
所以最好諗清楚至好裝,裝完就唔好後悔~~

回覆 #236 taikovincent 的帖子

你用緊個主題有好多個款式,你有冇整漏到?最好全部整晒試下~~

附件

回覆 #238 taikovincent 的帖子

試下自己轉一次字型,重開機睇下得唔得~~

桌面>內容

附件

回覆 #241 s20041230 的帖子

可以先用系統還原建立個還原點,
有唔滿意有得還原番~~

已更新新版~~:098:

引用:
原帖由 hermanau 於 2008-1-20 23:09 發表
咦? 點解我個木馬清除大師check 到d檔案有木馬既...

附件

引用:
原帖由 h0龍` 於 2008-1-24 20:03 發表
我轉吾到中文化既-,-
去About果度轉!

附件

引用:
原帖由 rythk 於 2008-1-24 22:49 發表
信天兄~我較左hyperpoint都係唔得~
其實我有次無意中整到好似你幅圖咁走晒位,之後去設置度搞兩搞又正常番,
但我又唔確定係邊個設定,但應該同設置果度有關,
你試下入去設置D選項度自己逐個改下試下得唔得~~

引用:
原帖由 l555 於 2008-1-26 22:45 發表
信天兄,我想轉番之前果個xp樣式,不過搞左好耐都吾得,無論用windowsblinds 定係用 右鍵-->顯示內容...
要完全unlock個WindowBlinds至得~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆