馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
19  61.5k

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-24 11:39 AM 發表

唉! 星期日d馬真係有幾多輸幾多! 擔沙填海咁! 星期三表現睇無乜重心, 分分鐘大冷風過後變熱門天下, 刨檔位算數! :014:
唉....黑色星期日,買雞開魚,買魚就開老鼠 ....唉:020:

5場隻超力旺點睇呀,nithan兄

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-25 09:13 PM 發表

雖然一千米外檔比千二較無咁差, 但入面既閃電星和大顯身手都有速度領放, 甚至勁速猛將都唔慢, 超力旺係三班的確有份量, 但有咁多隻速度馬, 如果超力旺鬥搶放, 返黎實死硬, 如果唔搶, 就會係C欄度大蝕位轉彎,  ...
唔該先,nithan兄.聽完你咁講.真係二疊都偷笑la......唉.都係攞黎做腳穩陣d la.(而家膽就攞?鷝p石.拖番超力旺,喜飛勝將,有信心):014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-25 09:13 PM 發表

雖然一千米外檔比千二較無咁差, 但入面既閃電星和大顯身手都有速度領放, 甚至勁速猛將都唔慢, 超力旺係三班的確有份量, 但有咁多隻速度馬, 如果超力旺鬥搶放, 返黎實死硬, 如果唔搶, 就會係C欄度大蝕位轉彎,  ...
唔該先,nithan兄.聽完你咁講.真係二疊都偷笑la......唉.都係攞黎做腳穩陣d la.(而家膽就攞?鷝p石.拖番超力旺,喜飛勝將,有信心):014:

十卜...隻寳蹄真係養得番就第二隻京城之寶o黎o架la(干六最強,個人認為)....

引用:
原帖由 nithan 於 2006-5-12 09:48 AM 發表
今日下午會離港, 無時間打咁長篇野分析, 不過打都無用, 近期手風不順, 只有做"明燈"既份兒! :014::014:
黑仔到永利好都退出埋, 不作另行推介, 單一隻好芝味吧!

第一場: [color= ...
齋賭安哥份戰意都夠,起碼唔會古靈精怪...有幾多,跑幾多.輸?鰴ㄔ怳葙�...

nithan兄,隻京城之光十檔怕唔怕比人頂死呀??

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-6-3 04:32 PM 發表
喜皇寶三歲馬負重磅,有極大隱憂。甚不明白沈集成之部署......可贏晒之馬,呢場輸左唔代表輸馬,係輸部署!
喜皇寶成干二磅幾馬,應可負重磅,我反而擔心星期日有雨,對佢唔知有冇影響,因為連同在澳所贏o既都係好地及快地...黏軟地性能係未知數,反而我個人覺得呢個先係最大o既
隱憂....

好...咁就跟nithan兄整番條大摩三寶先(保多絛3X4W,驚佢蝕水...嘻)

引用:
原帖由 nithan 於 2006-6-18 04:45 PM 發表

乜黑仔成咁, 希望快d旺番, 趁季尾三次賽馬執番多少!
昨夜d波輸到仆直, 捷克輸, 意大利又和埋, 唉...............
噚晚d波簡直柯達(特)菲林la:020:,好彩尾場跟你買中?髐T重彩咋...

前往最後回覆