★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
21  124.0k

支持下先~其實分析得唔錯~以後我會多D入黎同你研究研究:036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-14 05:19 PM 發表

不過好配服你,邊有咁多時間場場分析,我都係抽幾場唸:097:
如果你有留意我tp~我D大細注爭得好遠架~無心水就純搏賠率睇跑馬~

今日3隻重心~新通勝,衝峰槍同卓越歡騰都執多少:098:

其他玩玩下既就叮晒:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-14 05:44 PM 發表
5.活力金剛睇下有冇決心係呢場做野腳拖2.9.14冷T腳12
厲害~呢隻係我4選內~不過臨場揀左褔闖冇要佢

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-14 06:20 PM 發表
上次入直路都冇認真騎過,一便都冇開過,買唔到工程塑料 ,個人認為係長途馬,今次嫌短
呢隻我冇認真睇過~揀佢只係因為蘇大師搏開~你下次揀馬如果有比埋揀選原因同大家一齊討論應該會多好多回應~

咁當然我都好歡迎你去我tp度一齊傾~好多時賽績真係會睇漏架:097:

我第七場心水有聲氣~一來檔佳~二來隻馬上次2200M衝到臨尾已見轉弱~1800M先係首本

再之前輸果兩次都輸步速形勢同對手太強[哲學家同英明大師]~今場穩入三甲

配腳首選7~季初同英明大師last22.6鬥衝亦屬好段速~你隻跑得快係驚同隻加州鬥搶

如肯攝入boxsit亦甚有機會

引用:
原帖由 cth0116 於 2007-1-19 08:50 PM 發表
佢嗰邊啲分析好亂
星期三我見佢好吾掂:028: 分析
唔好意思~上次我自己都輸到頭暈:028:

希望下次D成績見得下人:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-19 09:33 PM 發表

曾被邀請,禮貌上這就是交流
多謝比面~基本上你四隻心水完全同路~

頭場酒勝搭叫關領單Q,pq應穩~我今日重注呢條

W搏1偷到~:097:

想問問dehum兄三隻正路實力馬點睇?

首瞻一線~正隆同包裝褔星~

我諗住細W重P過關

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-30 08:50 PM 發表
差啲唔知【首瞻一線】係隻馬,以為你有文學修養,講嘢文縐縐:096:
等我焗住唸啲四字訶,韋達呀:046: ..........三場都係:025: 我對佢無好感,
佢唔夾我時晨八字,佢贏三、四場啲日字,就係我既黑暗日字:043: ...
我都唔係買開韋達既~不過今次真係咁岩幾隻都係佢既坐騎

正隆得2倍W我唔賭lo~另外兩隻就會搏條2X3玩下~喜連風采同意有權搏偷雞~單Q,單PQ拖返正隆應穩陣:098:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-31 05:42 PM 發表
威哥今日咁早嚟,今晚馬會死梗.我8點實入嚟吹水.:041: :041: :041:  
危險兄都可考慮下我果兩隻位置~我覺得都幾穩~希望今晚齊齊上水:097:

附件

2007-2008贏馬有方.rar (413.07 KB)

2008-2-7 12:25, 下載次數: 153

最新一期

前往最後回覆