★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
21  124.1k

快都同上賽多匹對手實力接近~機會係有~不過唔係太突出~小注為佳

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-31 07:39 PM 發表

上次中唔到冇理追寶尾:025: 小注收到
呢個馬房都甚少打疊贏~不過呢場三T尾關邊線馬甚多~呢場我忍手

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-31 09:50 PM 發表
死唔晒頂住條PQ,執番餐彩:096:
我中W,P:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-3 01:30 PM 發表
第3場10.葵扇煙拖3.富貴玲瓏、12.鴻霸之星及第6場6.山東好馬拖5.熊中雄、11.神龍金剛
練馬師葉廄露手影;騎師高雅志,又睇下有冇捉錯路先。
我呢兩場都冇乜心水~

不過都支持下先

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-6 10:05 PM 發表
今次提供:第7場6.贏得好拖8.安進、9.太陽活力
唔該睇完俾啲意見:096: ,唔係好難激發我嘅鬥志:131: ,撒亞人變..............:028: :044:
隻膽都岩心水~不過腳拖埋我隻新通勝好bor~太陽活力前仗雖有番追勢~

不過上場又一滴都冇~今季明顯不夠銳~如想搏冷不如要返動力金剛好過bor

不過第七場可以等跑完幾場睇下有冇偏差同馬房動態先諗~

頭場我原本鐘意彪形大漢~不過睇返上次條片走勢一般

好似紫龍王好D~你點睇?

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-7 06:09 PM 發表

紫龍王幫你睇咗近兩次片,場次303志叔騎,無搏殺跡像,入直路打落去無咩睇頭,
場次330亞巫騎簡直係度試馬,亂跑一通,如果你信隻馬縮程200,配勝哥破處得果7.1倍,
仲要一檔夜馬,我驚隻馬對燈光適應力有疑 ...
就係上場我覺得佢試緊馬~步速偏慢下末段23.9受阻都衝得咁勁~今次一檔勝哥如能跟前些少應該有料到

祝dehum兄今年豬事順利~心想事成:036:

第八場要晒D蝕分馬~對D高分馬睇得咁灰?

通常呢D場合蝕分馬多數都係爆一隻入黎~

8號我都岩心水~不過拖返一兩隻高分馬穩D bor:122:

教主大部份同路~希望齊齊中到開巷:036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-6 09:57 PM 發表
R1:4.5.10.11
R2:1.2.4.7
R3:3.4.6.12
R4:1.7.8.10
R5:1.4.6.9
R6:2.5.6.7
R7:2.3.4.10
R8:1.6.8.9
不作分析,今次$480
教主越黎越懶~不過你第四場記住要中ar~叫糊同你同晒路:071:

前往最後回覆