上一頁下一頁
發新話題

#3945~谷草同大家傾心水

收藏  |  訂閱
944  287.6k

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-14 12:27 PM 發表

威哥隻7買W唔係咁值
谷草馬黎呢道同人練
我對佢真係無信心
我睇P會穩D:098:
呢個就係點解佢有4倍咁好分既原因~你細心留意下隻馬田草既上名率比谷草仲要高~

唔計佢今季大熟大勇~之前跑三次谷草係全落第~於沙田先至係主場

今季最佳表現亦係響田草做出~佢就係跑完三場谷草令人地以為佢谷草主場先搏到呢個賠率~

唯一擔心係1檔~不過呢隻我真係好有信心

引用:
原帖由 hjhjk2005 於 2007-1-14 12:42 PM 發表
第 2 場 13 號馬火流星將改由騎師薛順強策騎。
第 3 場 11 號馬虎虎生威將改由騎師賴維銘策騎。
第 4 場 13 號馬愛菊將改由騎師戴勝策騎。
第 5 場 14 號馬衝線王將改由騎師梁明偉策騎。
第 6 場 2 號馬強駒 ...
火流星同愛菊今次見真章:096:

引用:
原帖由 alienkhl 於 2007-1-14 12:53 PM 發表
樓主點睇13  金生麗水
頭場真係唔識計~幫你唔到~唔好意思:122:

頭場睇飛6號最硬淨~我今朝睇住佢由10倍落黎~
搏賠率姐可留撞3,5~試閘走勢唔算差冇乜騎過~或者搏佢一騎落去好勁爆冷都得
當然談不上信心

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-14 12:57 PM 發表

咁有信心!
一於同你大大力打氣!!:098:
新通勝加油!!!
信心之大可以講係今季最強一次

我所有過關都有買佢~佢冇P的話我今日唔會有錢贏~可以話係共存亡

引用:
原帖由 herochiu 於 2007-1-14 01:07 PM 發表
我係一個馬既門外漢, 有o的野想問下威兄同各位

好似火流星, 愛菊臨場都換騎師, 而威兄, 版主, vickysoo都一致睇好隻火流星, 但係會唔會因為個新換入既騎師並唔熟知馬既習性而有意外發生呢????
平常會有影響~不過隻火流星之前成日比大強亂跑跑到輸~今次隻馬終於唔駛比佢騎係出頭黃金機會~

不過五班馬不宜大注:036:

引用:
原帖由 alienkhl 於 2007-1-14 01:10 PM 發表

臨場會唔會俾樓主你買到得2倍gar??:097:
我買左好多~不過唔會郁到個賠率既:096:

如呢場火流星射到落去就或者郁到五毫子既:096: [孖寶投注額較少]

引用:
原帖由 samyeun 於 2007-1-14 01:12 PM 發表
威兄,職業兄,仲有各位大哥,小弟初到貴境,希望大家winwinwin:098: :098: :098:
齊齊中:098:

沖過靚涼先~
第二場13w,p$200
7,12,13Q$100
2,13Q$100:036:

引用:
原帖由 kenjoyce 於 2007-1-14 01:22 PM 發表
威哥: 我想用你買新通勝注碼買r8 一號種子
點睇, 係驚呂生熱門:027:
得26蚊相當唔抵買~上次同神勇至尊搏得太盡~加上132磅亦吃力~對手3,4,5,6,11都有能力~我心目中要有6-8倍先值得投注

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆