上一頁下一頁
發新話題

#3945~谷草同大家傾心水

收藏  |  訂閱
944  287.5k

呢場點都要支持下偶像靳能~上次鬥爪王21.6後上如飛輸一馬頭

今次有小武士做步速~加上靳能今次應會跟得較前

爪王速征後狀態又或者冇咁好~有6倍可搏~

靳能呢場都贏得好出色~表面上好輕鬆

但係轉彎前佢一路貼欄

一到彎位就借勢頂D馬出去

之後再搵個生位發揮狠勁騎功:036:

引用:
原帖由 icycow 於 2007-4-29 04:40 PM 發表
ha ha ha .. congratulations.

I misundestand you are talking no.2 .. ha ha ha bet wrongly :030:
隻1我Q都冇拖~因為一路都覺得只係得2同6跑

所以先用佢地比較

引用:
原帖由 icycow 於 2007-4-29 04:50 PM 發表
most brothers were waiting u in past racing days .. ha ha ha
而家有時唔係咁得閒~加上又唔係成日有電腦用:097:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-29 04:52 PM 發表
靳能同威哥今日都執吾少:122:
中就中得應~不過諗住以後賭細D所以買少左:097:

今日谷草日賽用A欄~初步睇偏差唔算大~守二疊馬未算蝕底

今日先介紹一隻冷門比大家參考下

三場3號酒勝今季初已多次證明級數係三班中級馬~輾轉間減夠分落到四班唔駛負重~其利可見~上場超快步速返黎都唔斷~谷草1200亦屬強項~李易達上場贏完~有馬房動態~相信有決心的話可刻服劣檔~可W,P兼投

腳只需拖回一隻糖果博士~上場轉去告仔度已想搏命~可惜沙田對手太強
~今次返黎谷草求交代~告仔對轉倉馬一向急進~一放單Q,PQ搞掂:036:

引用:
原帖由 ming121465 於 2007-5-6 01:51 PM 發表

威兄回來了.一於跟番一注先!:071:
我自己都買左幾百蚊~希望齊齊收錢:036:

引用:
原帖由 fengtest 於 2007-5-6 01:52 PM 發表
威兄現在少出貼士了.跟一跟,希望可以贏錢.
我自己呢排都賭少左~晚晚飲到啤啤夫~條女又要用電腦

:097:

中到應一應~W,P,Q,PQ中到拍拍聲

今日場地似乎幾難追[或者係因為近季尾馬匹體力問題亦說不定]

只得頭場得眾守4-5位

其他全部入Q馬皆一早守一至三位~各位手足請留意

前置或放頭馬宜作重心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆