上一頁下一頁
發新話題

每日三百 總結

收藏  |  訂閱
66  12.3k

引用:
原帖由 beanman 於 2006-5-27 18:47 發表

同場隻"風雲浪子"消息幾勁:014:
我有睇晨操習慣,需然唔係好準,但係好多時風幾大都好,我都會以眼見為準,有一課把隻步步穩,大力騎落去連跟都跟唔到,同埋個身仲係重。最後果課踱步眼見有少許進步,不過都係唔要。
當然亦有例外,好似隻常歡笑咁馬身仲肥但質素搭夠。

真係唔好意思…依家先貼出黎
呢幾日太忙都係今朝先有時間刨下馬
上次賽事 所選三隻馬之前亦都有揀,證明上次無揀錯。

今次賽事無乜心水
貼三t 心水比大家參考

第四場 1.鴻霸之星 拖 6.精駿 7.進明之寶 9.游一飄 12.新添馬
第六場 4.爪皇泓金 拖 2.駿馬繽紛 3.翡翠舞士 8.首騎士 9.時代明星
第七場 1.太陽帝國 拖 4.永旺駒 6.四季寶 7.心福 10.勁財寶

其他場次心水
第一場 9.百威力 10.京城之光 12.龍勝寶馬
第二場 8.光速 11.歡樂滿堂 12.千里馬
第三場 8.新英 9.育成明駒 12.好彩數
第四場 1.神龍金剛 6.衝鋒槍 10.衝線王
第五場 1.大文豪 6.友誼第一 11.駿球
第六場 3.老少雙雄 4.喜樂趣 7.春風化雨
第七場 4.一鳥在手 6.有才有勢 7.超速無敵
第八場 6.另具一格 9.新馬威 11.神勇福將

馬膽推介 第五場 友誼第一 呢場快放馬唔多應可順利搶到條欄,拖慢步速黎跑用返王志偉減磅亦好跑,腳可拖 1.大文豪 落班即戴眼罩,所面對O既對手同係二班時有天壤之別。11.駿球 班分己盡狀態只能保持而未能再進,但勝在跑法主動冷門之選。

引用:
原帖由 man1396 於 2006-6-7 20:28 發表
跟你每日三百 7/6 第八場,祝君長勝!Thx!!!!!!
多謝!
不過過埋呢幾次賽事下季應該唔會再有

今次賽事預計個形勢錯誤,仆到直一直
成績慘不忍睹 = =++

引用:
原帖由 占仔記 於 2006-6-25 13:16 發表
壹子彈怕吾怕太重磅呢???
我都專登唔推返上頂由佢沉 = =++
今朝咪答左你囉!!:021:

引用:
原帖由 mc666 於 2006-6-25 18:00 發表
絕對支持你,比的心機再來。我一定無論何時都不知論贏與否都照跟。
多謝支持!

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-6-25 20:31 發表
恭喜恭喜!!今日收獲唔錯呀!!;)
買左賀賢 3x7 win
四 八 十場 隻再領風騷贏埋就真係收獲唔錯
依家執得幾千

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆