工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
18  941.9k

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-14 10:43 AM 發表 查看引用來源
一陣分享下一個經歷  幾特別  熟客嘅媽媽熟客A嘅媽媽 由於好後生結婚所以好早生A  加上有保養看來不似快50歲女士  2母女看來姊妹咁  但唔太幸運是
單親家庭  熟客A算係我早期客人  經常按的。 去到某日有個女士打來 ...
之後重有冇下聞?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-16 11:47 AM 發表 查看引用來源
更新完啦   可以。。。。。
thx Ching

真的多謝師兄分享你的工作點滴

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-23 12:23 AM 發表 查看引用來源

好明天分享多次啦,因為目前得2次
期待 期待

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-7-4 10:09 AM 發表 查看引用來源
今日分享下近期些少工作  聲明一下先到目前為止  我並沒有188的客人 所以唔使估估下啦.......

分享5月的工作  其實5月開始工作都正常些少  今次係熟客介紹 係單女一名係熟客老友 取了联络約好時間就出發 shit  要揸 ...
真精彩,睇到硬👍🏼👍🏼👍🏼

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-7-10 04:09 PM 發表 查看引用來源
希望大家唔好介意更新慢
今次分享又係近期5月中的工作  一個唔經常出現客人  有老公但分房瞓咗好耐 又冇乜性生活(佢老公冇性趣)  但一切夫妻生活好正常.... 對上一次見已經疫情前  當天打來話好耐冇邪骨  想按约好 ...
推番上嚟先 , 期待師兄更新

一直都期待師兄嘅工作分享

Thank you for the update, Ching

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-11-27 11:31 AM 發表 查看引用來源
分享下前文所提人妻 另一次按摩  話說首次後都有联絡佢都想再約按(事實佢肌肉好緊好攰)又唔係一次可以推鬆等咗成星期  佢老公返通宵 佢約我 但今次叫我泊車遠d 減少可疑… 結果我得到泊車卷~

照舊上去佢開咗門 今次佢 ...
期待更新

前往最後回覆