上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.5k  148.4k

引用:
原帖由 hkhk1997 於 2006-10-17 08:54 PM 發表
第二場無步速,好可能是由排10檔的齊齊掂慢放,慢步速賽事咩野馬都有可能,嚴顯強騎熱馬,隻馬又要後上,跑法被動,飛左佢諗其他冷馬吧!
閣下如睇好[齊齊掂]・相信必有見地・雖未必係今塲・但可以留意走勢。;)
而(嚴顯強)騎熱馬・真係今人有D擔心・:014:飛左佢諗其他冷馬亦未尚不可。:014:
但隻馬要後上及跑法被動・則只屬一般見識・應不會發生了。;)

引用:
原帖由 tongtik10 於 2006-10-18 12:05 AM 發表
嚴顯強騎d熱既又驚佢死火~騎d冷既入到頭3名你又估佢唔到~所以我覺得呢場唔好要住~睇多場先~
吓!!:004:・・・仲要睇多場先:004:・・・升上三班嫁喇波!!:014:

10月21日出賽之「權威銀行馬」及「權威明星馬」機會簡評:

第2場) 1.榮進寶寶---實力大超班乃不爭的事實・而上季數次試泥閘皆見不願展歩亦係人所共和之事・但今季竟以極可能不太適應的泥地1200米作為首仗・真的令人摸不着頭腦・而(韋達)操後棄騎:022:・又排上不利的第11位起歩:022:・似乎不難令人相信此賽只是為熱身而來了吧:014:。但賽馬之道虚則實之:017:・表面看到的更未必為事實:017:・故我輩馬迷只要緊記一套權威的賽馬理論:003:「好馬有賠率・實買唔會縮」:003:作為依據・則除可省卻很多不必要的煩腦之外・往後亦必會無往而不利了。;)

第6場) 1.企業精神---實力比同場對手超兩班・故縦得6,7成状態亦難逃2倍的賠率・値否投注見人見智・但想忠告一句:無論係任何好馬如在公認同塲全無對手的情况之下・則風險亦會自然提高不少了・因為無人知道「企業精神」今晩會否打通宵麻雀的呀!!:014:

引用:
原帖由 羅四海浩 於 2006-10-21 04:52 AM 發表
多謝欣賞!!;)・・・希望閣下付出的兩小時會有所得着吧!!:014:

引用:
原帖由 keith131 於 2006-10-21 06:26 AM 發表

唔駛咁麻煩!
複式馬胆 3 6 拖 1 2 4 10 11 五蚊注 一樣 150
兩個方式各有好處:014:・但如 3 6 都係到・則好分極有限了。;)

引用:
原帖由 FBI2 於 2006-10-21 08:30 AM 發表

support...不過我知自己十月運氣欠佳,為免搞到翻艇,今日都係唔買.
唔使擔心十月好快過去了:014:・祝十一月一帆風順吧;)!!
但聽練馬師口氣隻「榮進寶寶」都係兇多過吉了:022:・・・・一於小注孖寶一試好了。:014:

引用:
原帖由 羅四海浩 於 2006-10-21 05:56 AM 發表
小弟今日心水,第八場指定位置馬胆三重彩,第一名3.6第二名3.4.6.10第三名1.2.3.4.6.10.11,5蚊買=150蚊
如果跑6>4>10.11就肥仔了。:014:

引用:
原帖由 羅四海浩 於 2006-10-21 06:13 PM 發表
今日好黑。慘慘慘慘慘敗
一日輸贏好平常姐・最緊要係知道自己衰乜野!!:014:
另外係想問下一個(慘)=幾多(錢)呢?:014:

引用:
原帖由 羅四海浩 於 2006-10-22 02:23 PM 發表
可能跑全泥地有関啦!其實我今季成績都唔錯有錢嬴,平時跑草地的話我都有二至三場三重彩中,上個禮拜三我都中四場中1,2,5,8場,今季最開心中、首騎士、福友、喜一龍、條三重彩中五蚊都蚊一萬四千多元。
三重彩真係幾好玩・中一條就夠輸成日了・我毎塲都起碼買一條120$架!!:014:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-10-22 06:49 PM 發表

咁請問通常一日中到幾多場呢平均...哈...我冇咁既本錢玩...不過都想八下姐...有時中一條爆冷既分分鐘過萬真係好過癮...不過我買親都係d熱門三重彩...中左都係幾百蚊那種...主力都係賭W多...:014:
平均毎日中2條左右喇!!・・・剛戰好彩D中3條!!:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆