上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.5k  148.4k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-10-28 10:56 PM 發表

哈...多謝指示...聽日我都仲未擺好晒重心...陣都未擺好...有時都係靈活少少見機行事啦...第9同第10場2場好易玩鴛鴦架...睇定先黎都世@@?..但係呢場個人黎講又覺得唔算煩...隔晚睇"好利威"有少少水 ...
聽日第9場在小弟黎講單係度就真係度唔掂了:022:・3,4,6,7,8,9,12各有各好唔知點算:022:・唯有今晩再用一隻公認不俗、自命不凡、且擁有20餘年睇操經驗既右眼去作最後既決定吧!!;):014:

引用:
原帖由 一燈 於 2006-10-30 08:27 AM 發表
TO: 羅拔蕉博士.

季初都差唔多完嘞. 你嘅權威銀行馬是否應該跟進&更新一吓呢?
係應該跟進&更新一吓既:014:・就等今季暑假再更新喇!!:013::014::014:

11月4日出賽之「權威銀行馬」及「權威明星馬」機會簡評:

第1場) 3.精靈戰駒---實力大超班衆所皆知:007:・上仗6成馬力拼僅敗:022:・今次操足再戰同程・巳經成為難尋缺點之超級大熱門了:004:・想開心既買10-100蚊Win睇下跑馬就可以了:014:・想搵食既則今次大有可能係繼第(027)、(103)場後又一次買三重彩超級熱頭超級大冷脚指定第二名既大好機會了・大家不妨化心思研究一下吧!!:003:

第7場) 11.小武士---上賽一哩初次展現出真正實力・今對手大幅増強且同塲不乏快放之馬・能否克復此次真正既挑戰不無疑問了:004:・但剛突破阻力之馬應不會短期内見頂・故小弟既睇法還是相對樂觀的。;)

第10場) 6.寶樹勁盈---今季實力明顯再進一歩・而睇上仗走勢估計今季打比入塲券應全無問題了・今小休個半月再戰一哩還可以應付・雖然跑新鮮感特佳之馬次仗水準至少要打九拆:004:・但即使跑九成馬亦必有足夠取勝既條件;)・而排13位亦更覺安全:007:・穩守六環彩特奬尾關・應該非其莫屬了。;)

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2006-11-4 09:45 AM 發表
我都問下.....南莊好運點睇,好似仲想輸多場先,但加罩用過擅放列高力,唔「野」飛又似樣...睇唔通:026:正路當然叻百利
呢程近過・同塲放頭馬唔多・不失為三T冷脚:041:・但(列高力)話自己跑追叻D:035:・正路馬呢場鐘意觀感一新既「師兄出馬」多D。:036:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2006-11-4 10:01 AM 發表

南莊好運我諗冇P,只會W
你隻都好,脹番又無咁急口,剛試千八唔多返千六啱數:036:
無錯!!:041:最重要就係(脹番):131:・(職業兄)果然有料到!!:036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-2 01:22 PM 發表
11月4日出賽之「權威銀行馬」及「權威明星馬」機會簡評:

第1場) 3.精靈戰駒---實力大超班衆所皆知:007:・上仗6成馬力拼僅敗:022:・今次操足再戰同程・巳經成為難尋缺點之超級大熱門了 ...
早知重拳3x4「權威銀行馬」咪得O羅!!:131:・・・攪咁多野唔知為乜!!:032:

11月12日出賽之「權威銀行馬」及「權威明星馬」機會簡評:

第2場)1.一切順利---超級馬上仗谷草於鞍上人多重失誤下慘敗・但幕後並不介懷顯然並無賭錢・今原装配搭再次上陣反而更合心意・田草A跑道失誤機會更少・憑其實力對手實難以匹敵・睇黎又係幕後人出手既時候了。:036:

第3場)1.爆冷---長途實力完完全全冠絶同群:036:・近日辣操下亦巳復勇九分:131:・而上賽之敗(何先生)並無入塲早露玄機:030:・再配合(練馬師)的留後策騎指示及(騎師)的三、九流發揮・結合起來就得出「大膽」:044:兩個字了・而事後競賽小組有意找(何先生)一起研訊・此舉巳令(大摩)嚇至面青:095:・而近日「何X仁」之案偵破・發現與其(馬仔)有關・更巳令(何先生)坐立不安・(大摩)縦再大膽亦絶不敢於此時為(何先生)再加添麻煩・而贏馬冲喜係唯一可幫到(何先生)之事了・故只要確定(何先生)是否會入塲就大可重拳出撃了。:131:

第3場)2.終身美麗---上仗負重反先對手展現鬥心十分強勁・而熱身後再辣磨下勇態巳達頂點:131:・今仗必能發揮出更高水準。而此匹口勁彼重的大歩馬一向於較快歩速之下方可發揮最強威力・但今賽馬少估計歩速未必會快・故「告東尼」能否及時把其調較至歛口境界・將成為其有否能力挑戰「爆冷」的關鍵了・:034:

第8場)8.熊中雄---放棄上週及今週的1400米而偏要再跑1200米・其練馬師保守得有些不尋常:092:・而今仗形勢及對手並不簡單・若以馬論馬則坐位望贏不會有疑問了!!:036:

第8場)12.嘉駿寶---上賽巳表露出瘋狂的驚人實力:023:・但今塲卻轉路程兼轉人騎・此乃大大大忌:030:・似乎有一些陰謀正在進行中・在未想通之前不可輕言訓身:122:・但以馬論馬在遇上「幸運寶貝」之前則應絶無對手可言了。:023:

第9場)2.企業精神---從上仗初起状態下直路上交出的走勢已説明其果然係另一匹「勝利飛駒」・則以其實力今雖只8成馬左右兼負132磅上陣亦無阻其上升之趨勢・無論今仗戰果勝或負都好・如其下一仗升上二班作賽・則更不可能會遇上匹敵的對手了。:071:

第9場)4.陽光---另一匹不敗雄獅・從上賽之勝發現其實力依然係一個迷・今雖初次増程1400米經驗無疑稍落下風・但勇態卻再進一大歩・而幕後亦必不會打無把握之仗・故此場精釆的對決・其絶非弱勢的一方。:094:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-11-10 09:35 PM 發表

哈...先講講小弟期待已久既"企業精神"先啦...重磅配個小弟都好唔鍾意既阿賴哥...都唔知為乜...又冇磅減...不過好處就係有"陽光"..."常歡笑"係度...再加埋超級弱配之下...應該可 ...
"企業精神"巳証實必値100分・而"陽光"跑完今場就知値幾多分・小弟真係唔識揀:027:!!・・・不過如果下仗再跑過・我就必會揀"企業精神"了!!:131:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-11-10 09:56 PM 發表

哈...馬就係咁...大家實力都咁高咁大...就要睇進度...但係你諗番某人騎"美好祝福"衰成點...就唔會有心再重插"企業精神"...我諗起都想反胃...所以唔好話人地唔支持本地騎師...係話人之前唔 ...
"陽光"係一隻極少數小弟仲未睇得透既馬・所以我話"企業精神"下仗升班再跑我就訓身了!!:131:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-11-10 10:20 PM 發表

訓身就不敢當啦...我廢事俾大摩攪到我褲都冇得著做番出黎...打直入馬會打橫出番黎...:071:

"陽光"..哈...唔識講...佢贏親既對手...睇落都好似唔差...世@@暽L既馬...講真點批得死...好似上次...就 ...
只要知道(大摩)今塲為何要起用「賴維銘」的原因:036:・就會明白小弟一直強調下仗必要重插"企業精神"的理由及原因了!! :131::131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆