上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.5k  148.4k

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-20 12:22 AM 發表

0下?  N 年前囉..... (其實一年多姐)
你講以前響個小小DOC 留言版度0個D 3X7? :092:
好, 一定堅持!
唔該定你先啦.....:036:
..........
..........
..........
(話時話..... 聽過DOC 2008 未呢? :071
DOC 2008 ...??:092: ...咁犀利..:131: ....真定假.....:023:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-20 12:22 AM 發表

0下?  N 年前囉..... (其實一年多姐)
你講以前響個小小DOC 留言版度0個D 3X7? :092:
好, 一定堅持!
唔該定你先啦.....:036:
..........
..........
..........
(話時話..... 聽過DOC 2008 未呢? :071
嘩!!...嘩!!...嘩!!:131: ....單係見到張卡都巳經非常興奮,:003: 請問依家日本有得玩未呢?:023: :131: 我好想去遠征海外....:023: :131: :036: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-21 11:03 AM 發表

依~博士你地係為講緊遊戲機呀:023:
哈...係呀!!:131:2000年版你可能仲細未玩過, 但如果有2008年版,咁唔食飯都記得一定要去試下啦,:023: 包你好玩到阿爸姓乜都唔記得...:096: :036:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-21 10:59 AM 發表

Shhhh...... !!!  Wait for CHIU CHOW BOY to come. :097:
It's on LOCATION TEST in 日本.  But not sure how long the test will go on!

I went to Japan one week in Dec 2004 and one week in Sep  ...
呀!!:092: ....Dec 2004??:035: ... Sep 2006??:092: ...乜有咩....我唔知既...:122: :027:

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-6-21 11:43 PM 發表

咁多位兄弟,真係唔好意思啦........!!:025: :025:

當你地見到我呢個回覆時..........我已經係網上訂左機票......"底褲都冇著"咁飛 taxi 入緊機場辦理登機手續.......即刻飛過日本盡情 ...
嘩!!!....想飛就可以飛你真係,:023: 咁記得幫我配定隻1戰1勝既[大震撼]仔仔做手信啦....:131: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-22 01:04 AM 發表

呢個:044: 細個無錢未試過:029: 我見過d人全日吾走係咁入錢:032:
"底褲都冇著"咁飛 taxi 入緊機場辦理登機手續.......即刻飛過日本盡情咁玩:030: 洗吾洗咁趕:071:
比你地咁講一講等我又去試先:1 ...
哈....咁記得去試之前要望多兩眼你既雙親啦,:097: 否則多數以後會唔認得....:096:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-22 01:06 PM 發表
博士 你隻星際雄師又出啦喎 今次駛唔駛同佢擁抱下

同場3隻新馬
3隻傷兵
隻吉利少爺 成年半先出黎:030:
有恭喜擔飛:096:   

1 太陽帝國 B299 16/03/2007 右前蹄球節不良於行 05/06/2007
  4 恭喜 ...
哈...小弟對[薛既]搏馬既路數仲未摸得清楚,:035: 所以今次最多握下手就好了,:041: 至於隻[恭喜]早前個閘所見虛火甚盛上力不足,:026: 但今次對手甚弱六成馬都可能夠殺,我對此駒既睇法比較中性....:097:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-22 01:53 PM 發表

呢組d馬 無咩邊隻得 得果d又健康有問題
我自己對D健康問題馬 多數睇多場先買

我自己咁岩睇中 第2場隻霸王天下
整個薜達志孖寶玩下算
第2場....你信我一定要拖埋我隻全日重心獨贏[金寶駿],佢呢次唔係講玩....:025: :098:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-22 07:55 PM 發表

呢隻好似場場無表現
點解會揀中呢隻做重心W既  
今晚研究下先 解開呢個迷先
哈.....呢隻馬的確係暫時無表現可言,所以可以講既只係從2月28至4月18日期間一口氣連跑4場,即差唔多每隔10多日就會跑一場,而每場既賽前操練都係非常求其的,終於經過連場大敗後評分亦由52分成功減至可於5班出賽的39分了。:023:  而正在此時馬房立即安排此駒小休兩週,並再為此駒從新做過功夫,而經過連串試閘及拍跳所見,我們巳經知道今時今日的[金寶駿]於5班作賽.....係可以同對手跑得好接近的.... :096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-23 12:05 AM 發表

3歲馬鼦132磅左k被動下A跑道排內檔未必好跑,博士咁有信心?:092:
哈....其實由一月初出時小弟就巳經有留意此匹形格不錯而跑姿不太平衡的馬匹了,但一次都未係貼士提供過,原因係進度比想像中差。而經過半年既學習,同刻意經常跑谷草既平衡訓練之後,今次賽前既操練功夫巳經同早前完全不同,咁似乎今次應該係到了引証小弟早前對此駒認為係(有前景)既睇法的第一個考証了......:097:

愛的彩虹
尊貴樓主

Uwants【馬評天地】名人堂成員

UID 1016912
精華 2
積分 17526
帖子 12751
現金 200 U幣
威望 0
存款 0 U幣
報價次數 0 次
閱讀權限 65
註冊 2006-3-11
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kuskit 於 2007-1-12 01:36 AM 發表

你係得既!!:036: ...."金寶清雞湯"咁難估・都比你估到・呢隻真係有前景的!!:131: :071:

哈哈...多謝...因為小弟今日睇報紙...賀賢老哥話隻馬就未得住...但係他日成長左就會有唔錯既成績...論狀態只係初起....佢自己最睇好既寫就話係"再勝多"同"馬照贏"囉....:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆