上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.5k  148.4k

『權威賽馬日報出版社』推出(怪談)系列珍藏書籍之柏寶奇遇記7X1270
有興趣定購既朋友請電:12456711

權威賽馬日報全日焦點賽事專評:
第11場
01大發雄威
02常歡笑
03耀目
04成功網絡
05笑談中
06馬友利
07可圈可点
08步步勝
09果然好
10風雲浪子
11亞洲橙王
12威利來
13赤道驕雄
14鐳老虎.......待續!!:097: :098:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-23 11:19 AM 發表

博士早! 個電話打唔通wo...
好想睇呀!:131:
哈....我估可能係過左辦工時間......聽日再試下.....:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-23 01:40 PM 發表

博士點比較同「金寶駿」同場賫「火鳳凰」呢?:092: 大家都係3歲馬,大家都係鼦132磅但「火鳳凰」曾經係四班頭3段46.2放返癧輸俾「好好食」、「步步勝」同「幸運輪」跑第五,起碼證明多𪊲.....
哈.....「火鳳凰」跑第五那場「金寶駿」3/4 身位,而且頭3段做46.2亦係偏快段速,可以說以當時的水準而言應以「火鳳凰」既能力較高的。而其後此兩駒更不約而同地於4月中停跳小休了兩週,至5月頭才回復正常操磨一直至今,而此段期間「火鳳凰」的準備係一如以往般正常的,期間亦沒有試過大閘,但「金寶駿」的操練卻是空前積極的,期間曾兩試泥草大閘,及至埋門(柏寶)更連試多課及親自再彈草閘試準,動態係較「火鳳凰」更為積極的。而最後「金寶駿」在較積極的準備功夫催谷下,進度是否巳經足以趕及「火鳳凰」呢?:041: 關於此一點,坦白講小弟一直沒有認真考慮過呢個問題..... :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-23 06:52 PM 發表

天日星期日喎:071:
我估天日六點後一定打得通,:097: 如果都唔通既話我估一定係寫錯號碼......:122: :096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-23 08:08 PM 發表

鮏「火鳳凰」俾博士比較只因賽績級數及客觀條件與「金寶駿」接近,所以就算佢進度能勝過「火鳳凰」亦只能說係機會馬之一.....:122:

我反而偏向搏冷買隻「馬駿寶」,計季內賽積佢兩次上名水準同對手算 ...
哈...坦白講可以睇到呢隻馬既機會,巳經超出了小弟既知識範圍,:027: 但有一點可以肯定的,就係如你喜歡既係一匹大冷馬時就千萬不要放過了....:023: :097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-23 08:37 PM 發表

意思係咪即係係博士賫知識範圍,唔認為呢隻馬有機會呢? :096: 咁係博士賫知識範圍會點評呢隻馬?:092:
哈....即係係小弟既知識範圍入面,完全睇唔到此駒今次既贏面,但呢種馬每季都會出現數匹....:027:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-23 10:28 PM 發表

今次又再增程1800既"元武者"絕對為其一...:096:
哈.....彩虹兄你終於出現啦,:023: 小弟聽日同大多數朋友一樣好鐘意(柏寶)既馬,估計可能會領野....:122: :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-23 10:44 PM 發表

哈...係呀...不過我唔係太舒服...所以今日都冇乜點做功課...:043:

我今日都有睇下你個熱線打唔打得通....我諗我地打得通都幾招積...:096:

不過呢....我都諗過...睇完出賽表...我話...如果聰日柏寶 ...
哈...如果係咁,:030: ....今次我可能要第一個上車了...:122: :097:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-24 12:49 AM 發表

我買3T 通常會用一個正常精明賭鬼心態去踱好, 然之後嘗試響賽日將其中一場扭一下.  有時扭有時唔扭.

今次我祗夠膽用一隻柏寶做膽, 扭完會唔會一隻都唔要?! :044:
呀!!:092:一隻都唔要,:030: .....唔通聽日就係世界未日.....:122: :028: :096:

「權威雷霆孖寶三連環」
第4口孖寶
第 4 場

5.幸運勇將---斂口進步,步速有利。:131:
第 5 場
03.中游名駒---質素較高,拼後進步。:023:  

14.光明快車---位靚磅輕,賺盡形勢。:023:

第7口孖寶
第 7 場
11.招積仔---加罩急勁,交代必拼。:131:
第 8 場
03.綠色駿威---質高態勇,捨我其誰。
07.富盈---火氣增強,地快特佳。:023:

第10口孖寶
第 10 場
4.力奇福星---季尾回勇,對手平平。:131:
第 11 場
02.常歡笑---爆發力強,有力偷襲。
12.威利來---雖然超買,不敢捨棄。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆