上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.5k  148.5k

引用:
原帖由 三角嘜X三T 於 2007-6-24 02:35 AM 發表
各位DOC一代騎師,一年後我地又會見面啦!!!!
天昏地暗的日子又來臨啦............
請自己去查探la

ha....我從日本仔口中得知一D測試板嘅資 ...
講多D啦:131: .....唔該..:023: :036:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-24 03:01 PM 發表
博士:
1. 嘩, 你真係唔好彩, 隻中游特登退出要過落光明快車, 再死埋. :044:

2. 估中左要扭3T 頭關, 但係扭唔中.  :043:

3. DOC 2008, 我有貓過DOC 日本高手, 話未懂得點用個*推*馬制住! :028:
哈.....我3T次關3,7雙膽左,尾關2,11雙膽....拖左隻1而無要12.....:122: :029:
另外日本仔巳經玩緊,咁香港會幾時有呢...:026: :035:

引用:
原帖由 三角嘜X三T 於 2007-6-24 10:30 PM 發表
第一期測試已完結.........

冇乜人打逃.....:032:
先行不明:035:
差馬冇以前o甘着數:030:
追馬應該勁咗:023:
自在....冇人可以係5日內操到:096:

拉咭----------太多工作人員 ...
咁仲使唔使場場要影相分勝負呢?:041:
可以開機做老迴就感覺唔係幾好,:026:
係現場有無見過追馬都贏到馬呢?:041:
仲有多些資料可以講比大家聽嗎?:023:

引用:
原帖由 三角嘜X三T 於 2007-6-24 11:16 PM 發表
咁仲使唔使場場要影相分勝負呢?電腦都贏唔到....點影相?:096:
可以開機做老迴就感覺唔係幾好,不過我諗都係幾年後嘅事啦:071: 如果阿榮唔攪事!!!!!!!!!!!!
係現場有無見過追馬都贏到馬呢?有:036:
...
操爆[馬群突破]仲會唔會塞車呢?:027:
另外D人巳經有經驗,就算(阿榮)唔攪事,:041:
我諗都可能有人可以有門路去攪D古怪野既...

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-25 02:24 AM 發表

博士究竟安好:041: 還是在深切治療部:044:  
哈.....只可以講奇跡地依然生存,主要原因係第六場中左Q.T,:097: 另外(2420)2,5,6,8,11場中左三關..... :041:
而(柏寶奇遇記7x1270)原來係講佢點樣機乎跑7個P既故事,但我買左3條W過關6x22=666$跑完頭兩場巳經....:122: 好邪...:044: :096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-25 10:41 AM 發表

Just like Gallop Racer? :092:  I-Horse? :096:

Of course la......
DOC2008
--> play in Japan 2008
--> play in Hong Kong 2009 :043:
2008一於組團遠征日本,:023: 團費由馬會贊助,:096: 兄弟們努力啦!!:025::098:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-25 09:14 PM 發表

kuskit兄....:097: ....職業傻佬...:096: ....唔好咁快收油住呀你2位....哈...煞科日不如1人諗一條連贏/位置Q....等我最後一日整番條黃金wants 過4關....:096:

P.S.﹕尋日條3X4又係中柱啦....買左連贏 ...
哈.....小弟係均速大長途馬,就算無得抖暑跑多十年都唔會無油。:096: 煞科整番一條連贏/位置Q對我黎講絕對唔係問題,只要我地有運就可以一齊排隊收錢了..:097: :098:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-25 09:43 PM 發表

係呀...因為其實我地幾個都未真真正正夾過一次去買...季尾大局已定...不妨整番次...4關既話最多都係150蚊姐...單頭計既話...:097:

哈哈...kuskit兄步步有勁....所以香港好似澳門咁玩法可能你都掂...其 ...
哈哈.....單頭要中Q小弟真係無乜把握,:027: 但[雷霆最後一擊]既目標馬,就早兩星期前巳經確定了..... :003: :098:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-25 11:03 PM 發表

唔駛擔心kuskit兄...用你最拿手最有把握既方法就可以...最緊要中...因為如果職業傻佬有心水既話...佢係會好慳注既..:096:

我就等定kuskit兄既目標馬...:131:
目標馬...三個星期前巳經講左...:025: :096: :098:

權威賽馬日報6月3日超級精選貼士提供:
第 10 場     
8.陽光  12.金同德  3.叻蝦王  13.機關槍
權威全場各駒短評 :

1.青蝠王---谷草1200米實力較強,而且高峰期巳過,處現時評分最多第三。:035:
2.黃鑽石---1200米實力雖然甚強,但埋門無彈閘,操練單跳時間亦慢,似乎今次只係為減分而來居多了。:026:
3.叻蝦王---能力早巳見盡,今季騎練合作亦未見佳作,今日埸地異常乾快機會相對提昇,拼盡可爭二至五名。:027:
4.開心之星---均速馬季尾縮程1200米巳經不太可能,純屬減分部署,今賽可以不理。:028:

5.創惑---目前評分依然未盡,但埋門單跳火氣明顯回落,公報體重亦大幅上昇,幕後似乎另有部署,今戰機會一般。
6.齊歌頌---早熟馬急劇退化,戰鬥力所餘無幾,今強手林立可以不理。:030:
7.確奇妙---操練功夫不足,形格上力皆一般,暫時可以不理。:030:
8.陽光---應值100分左右之馬,近態再次回起可期再展昇浪,今人強位靚絕不失為坐位望贏之選,而今日埸地異常乾快,爭勝機會相對大增。:131:  
9.聲威旺---小休後復課火氣一般,而賽前並無彈閘,如無意外今次只係為熱身而來,必須切記如下次再出田草1400米就是出手的黃金時機了:025:
10.風雲遊子---形格甚佳腳法亦靚,而試閘亦初見上力,只是來港操練日子尚短馬身依然稍重,若以步法而論1200米必然嫌短,故今賽只適合以觀望態度為主。:041:
11.好霸---以現時進度於田草面對此組對手暫時會較為吃力,有待再進一步後下季才可於此班爭勝。:026:

12.金同德---季初連下四城後評分於80分左右遇上阻力,經過三個月消化及回氣後可期再展昇浪,而早前河閘一課更見勇得驚人,今初戰田草1200米實無不合之理,但必要臨場獨贏賠率低於8倍或以下顯示出堅定的信心各位才可放心捧場了。:131: :098:
13.機關槍---最新消息顯示埸地異常乾快,枝槍可能仲有一顆子彈,故作為大冷門實無必要過份睇淡。:096:
14.魄力王---1200米實力特強,惜早前缺課10多天之久,但作為一匹大冷馬而言既然復課眼見並無大不妥,就有小注一拖的價值了。:023:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-25 11:22 PM 發表

未睇報名表呀kuskit兄...所以冇估...:096:

呢堆馬又令我諗番起"黃膽石"...:096:
哈...要部署[雷霆一擊]賭一隻馬,睇過操練程序及賽期表後就大概知道邊場係主力了....:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆