上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.5k  148.5k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-25 11:39 PM 發表

...2擊左"威利來"...都係炒埋唔夠一碟...我等緊佢下一場...輸...:096:
可能要再等多一季...2009年:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-25 11:43 PM 發表

"黃膽石"係呢組有其威力...以一隻本身值105分左右既馬係一組只係值95分左右既賽事水平度要贏不難...:097:
其實粒"星"同粒"石"串Q都唔奇,但條Q只得27倍就真係服啦......:026: :032:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-25 11:58 PM 發表

又係一大傑作:025: :046:
不過我唔認為呢場係做馬,只係隻大熱門晨課姿態有D唔同左,但包括小弟在內既好多朋友都不以為然言而巳...:122: :029:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-26 12:19 AM 發表

我都吾認為係做....不過大熱門連p都無就有點兒那個:026: :043: :028:
或者應該講呢場馬唔係臨場做,而係報名時練馬師巳經部署好一切.....:026:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-26 10:19 AM 發表

喜蓮精彩---果次我就有咁做:034: 呢次自問未夠能耐睇到:026: 睇到一定開post講:041:
吾洗賽後先講點輸點............:043: :029:  
哈.....如果係賽後真正知道佢今次點解會輸,咁下季就知道佢點先會贏了.....:025: :071:

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-6-26 03:33 PM 發表

阿榮唔攪事.............都幾難!!(同中三T一樣咁難)!:096: :071:

我反而最想知道,到時會唔會再見到......"迴轉帝國"復國、"綠色牧場"摺埋、"821"..... ...
[迴轉帝國].......到時應該會改名.....做?:035: .....未諗到?....:028: :122: :096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-26 04:17 PM 發表

權威]....... ?!?!

1. 殿堂級騎師,為人隨和、大方、甚有大將之風。一向視各界DOC玩家為朋友,故人源甚廣。曾勝出無數級際賽事,近日所見其騎功進步之大,已經成為全港第一個進入「破天」境界之超強者。毅 ...
真係睇番都覺得相當精彩,估唔到小弟想當年既文筆巳經咁好..... :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-26 09:16 PM 發表

好搞鬼:071: 博士同d朋友玩得好過癮頂啦:096:
哈....以上評論係當年DOC界最盛大既一場[全港公開一級賽]出賽騎手既個人短評,而其後日本仔更組隊遠征東亞,幸好本港隊在全亞洲首席逃神(P先生)及本地差神(鐵先生)的助陣下,最終力退強敵僅保不失.....:023: :036:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-26 10:44 PM 發表

結果...全部連P都冇....:096:
哈....以我地既能力應該都有P既.... :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-26 11:53 PM 發表

呢次咁報名企圖好明顯:041:
不過我鐘意"衰,保羅":071: :098:
"衰,保羅"個隻除左要排隊收錢一樣野比較麻煩之外,其它野就完全無難度了.....:131: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆