上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.5k  148.4k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 12:08 PM 發表

第4場  5 葵扇煙 拖 3 太陽活力 14 好來好去 :030: :023:  
唔該哂....有殺錯無放過!!:098:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 12:46 PM 發表

張基批死隻怡勝,就買好味皇:071:
我都有批死佢,不過只有[權威賽馬大學生]先知道....:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 06:47 PM 發表

博士...中央派個無身份証既運桔工人送禮畀你,收到未呀:030: :044: :096:
哈....尾場竟然落巨雨真係無乜可以講.....:122:
不如都係講番隻[權威皇牌銀行馬——玉蜻蜓]仲開心啦!!:131: :096:
權威馬經威水版報喜不報憂::097: :098:
11玉蜻蜓---(權威對沖基金) 曾於季初兩擊得手後,認為其於三班負重應會遇上一定阻力,而將其投注評級由[買入]降低至[觀望],果然經過6個月的反覆爭持下依然未能再勝。如今終於衝破三班負重的重要阻力位,則圖表顯示另一新升浪即將展開,而其於三班的兩匹互有勝負既老對手[大富之星]及[翱感]早巳先佢一步征服二班阻力,足証其上班首戰亦只係追回先前既落後而已難度不高,今次乃小休後第三擊,火氣狀態果見及時到位,似乎一切巳在(蘇大師)掌握之中,今次睇準目標乘勇而臨如無意外手到拿來:131:

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-7-2 07:32 PM 發表

:096: :096:...........佢實收到啦!!尾場開隻"內地自由行"出黎.........我相信佢成個口已經都係"桔"啦!!:071: :071:
哈....咁大雨就算跑左隻(Q版紙版警察)出黎都唔會覺得出奇啦.....:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-2 08:47 PM 發表

10場 4福利之星  13再勝多  11一口田
呢場隻"公眾明星馬"3甲不入就.......自己唸
4福到之星---最近試果課閘幾吸引...騎師只按住彊繩.....隻馬都自動?br /> 13再勝多----如果無落雨,場地呢隻隨時掃哂: ...
哈....今日跑完頭兩場見時間好快,我就好驚隻"再勝多"會威脅到隻"蜻蜓"了,不過出左街所以貼士無改....:027: :097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 09:14 PM 發表

冇啦...早早買定黃金煞科過關....P3X1同W3X4都已經因為落大雨而宣告玩完...一睇都知我地隻野唔曉跑濕地架啦...:096:
跑濕地無咁好我都巳經好肯定,所以臨場見落大雨只買左1/3注W睇跑馬就算了,:041:
而今日D馬唔易買,我估今日贏錢既人唔會多了...... :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 09:26 PM 發表

哈哈...言下之意莫非kuskit兄今日開大餐???:096:

冇啦...我2條過關早早買定....都係那3隻馬...6場12...9場1...11場6....wp都有過...即場補飛一蚊都冇買3,6,9...:097:
哈......係一隻馬身上一季內可以出到[雷霆第三擊],呢隻[玉蜻蜓]都算異數了....:131: :096:
而其實今日係第6場買T2>10.12.>1.5.10.12巳經算成功上水了..........:041:
可惜第6口孖寶2>1.8....150$最後竟然影輸得第三,連安慰都無埋......:029:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 09:29 PM 發表

買過關就係咁...大局已定...贏輸都唔會有得即場改變...有辣有唔辣...有時唔變仲正...但係呢幾次就一定唔係...:096:
我今日反而逐場賭,只買左兩條過關飛,2,3,4,5,場都比D(怪客)殺左我條三重彩....:026:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-7-2 09:48 PM 發表

都估到你會大大大中玉蜻蜓...... (我就輸晒落個DBL 度啦)
半年前你都略略話過呢隻野會回一回氣再上過.
有時點樣去睇呢D馬個部署(上昇軌道)都幾重要.
哈....出到5號紫紅色大字,信心當然十粒星啦。:097: 而隻[聲威旺]因為主要對手巳經退出,更成為大眾首選之才,所以投注價值相對較底只值9粒星,而最後一場大雨亦成為最佳的落台階了.... :096:
另外我都差小小中3T安慰獎,頭關4.6.7最後揀左4.7雙膽......次關2.10雙膽....尾關雙膽1.8,就係咁無得同你分身家了....:122:  :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 10:06 PM 發表

4號正常場地排檔外移講真要贏隻"帝聖龍駒"簡直係發夢...:096: ....但係一變左場地再打N...:096:
買佢全餐Q就發了,:023: 另外馬季結束了,有無邊隻馬係你睇的得比人地更高或比人地更了解既私家銀行馬呢?:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆