上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
41  35.7k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-8 10:52 PM 發表
來季注意馬廐
蔡廐~睇吓大家買得幾多:096:
薜廐~上季好多馬減左分....又睇吓會吾會反彈:096: 再無表現可以不理:041:

蔡廐
轉數高~06/07 蔡約翰練馬師賽馬團體馬 ...
點解無(大摩)D來季注意馬馬呢?:041:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-8-6 11:43 AM 發表

博士點睇招積doy同好馬加鞭er....:071: :071: :071:
招積仔---1400米至1600米馬,上季尾演出開始穩定,証明健康巳經好轉,估計下季能力會再進一步,處於4班會係一隻上風馬,升上3班後則會成為一匹準繩的一哩機會馬。:023:

好馬加鞭---1400米至1600米馬以上季贏馬的姿態判定成就必然不止於此,其後升班未見再進只係幕後部署手法並不急進而巳,估計今季只要健康正常征服3班一定絕無問題,假如進度理想甚至有能力於80分以上交出頭馬。:131:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-8-6 02:30 PM 發表

招積仔我反而認為佢傾向1600-1800多d喎...
哈.....可能係你o岩,:041: 我判定一匹馬的路程適性一向會比較保守。

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-8-6 03:38 PM 發表

我係見到賀賢接手第二場已經跑千六,應該試到d野o既....

不過我成日都好疑惑隻馬係咪真係要留得咁後...:030: :030: :030:
隻馬健康巳經好番哂,下季要睇下係乜野路程或跑法下先可以取得突破,前景我睇得相當樂觀的。:023:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-8 11:02 PM 發表
李廐
八逢九紫~密切留意
步步勝~441場次只輸比"好好食"短馬頭,贏第3名"幸運輪"4個幾馬位"幸運輪"再出贏馬....3歲馬有進步空間
冠先鋒~上季本應開斎....兩次都輸比 ...
[齊齊開心]"大摩"話佢會係一匹三班頂馬,你信唔信呢?:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-8 01:55 PM 發表

即係有80分左右:030: 我吾太睇好:032: 雖然485同525場次跑得好好:041:
特別係485一出閘已經藉著2檔貼欄?br /> 最後跑第3....差頭馬3/4馬位..不過佢係全場負磅最輕(112):025:
連3班負輕磅都贏吾到小弟就要對佢 ...
權威賽馬日報問卷調查:
問題(1)
請問如果下季「威利來」同「勇士」在1400米對決,你會認為那一駒機會較高呢?:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-8 10:04 PM 發表

有難度喎!!!!:041: 因為未睇過"勇士跑1000以上跑程:030:

不過吾一定無呢個機會:097:
係香港多數呢個種嘅馬最佳路程係1400-1600:023:
小數可以1800-2000:131:

實力嚟計......... ...
呢個只係感覺既問題,反正"勇士"下季會報跑1400米的機會不會高於30%,所以未必有必然既答案。
但如果估下季尾兩駒既評分那一駒會較高,咁答案可能會較肯定。:041:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-8-8 10:45 PM 發表

勇士:096:  
呢隻下季用2K買獨贏4x1可能會幫你贏唔少...$$:131: ,3班贏兩場2班再贏兩場應該無乜難度。:036: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-16 05:24 PM 發表

告仔兵變?!?!?!:044:
咁"皇帝出巡"有無轉倉呢?:092:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-3 05:55 PM 發表

馬匹易廄

以下馬匹經已轉換馬房:-
馬名 Horse Name 烙號 由 轉至易廄日期------------------------------------------- ---------- -- ...
哈....估唔到告東尼連[紅噹噹]都收,真係諗左跑兩場唔得就算.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆