上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
41  35.8k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-3 07:28 PM 發表

佢今季"想"同神仙爭:096: 乜馬都收:096:
但[神仙]一開鑼巳經成支大軍隊埋黎,好似真係幾有氣勢.....:092:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-3 08:20 PM 發表

安畋、大紅袍、好日子、百利旺、俊利好、恭喜 ... 天日試閘,你睇 神仙 幾咁積極:084:
依我個人睇法"paul蘇"先係"神仙"最主要對手.....不過要面對後遺症...."東廐"發&# ...
如果以見到手頭個批馬計佢應該唔夠揮,但係佢可能仲有好多可以用完即棄既(戰狼100)後補馬,咁就未知鹿死誰手了....:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-3 08:53 PM 發表

用完即棄?!?!!?:044:
燒煙花:030: 東廐手法:096:
學你話斎又睇吓佢仲班到幾多好野:071:
你睇完報名表有無睇到好野.....:023:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-3 09:56 PM 發表

好野9成熱到暈:026:
方仔大出擊:071: 勁財寶---岩吾岩?:071:  
岩!!:023: .....就算唔岩都一定會拖埋,呢D叫大智若愚...:097:

你巳經刨左好耐仲唔出貼士係唔係想偷懶...:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-7 11:33 AM 發表

整緊...一陣要出街半夜先返...可能星期6先得閒出
你D士又貼左去邊啊:092: .....搵唔到呀!!:029: :028:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-9 12:43 PM 發表

未出呀:026: 呢幾日好忙:034:
?
太太液我睇左以為真係廣告,:096: 我依家出發,星期三再等你...:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-12 06:33 PM 發表
今晚會留意:041:

PAUL蘇3隻,特別係
7場  4明確--抽內檔常有好表現

4場  3 馬中神駒---佢前速快話吾定可以切入內檔跟跑:122: 咁就VERY GOOD:096:

我最鍾意係

8場  4 企業精神---呢個路程好似短左 ...
4 明確.....GOOD:023:
4 企業精神.....VERY GOOD:131: BUT 8.5$.....VERY COLD:030:

跑左1個月馬你應該睇到好多好野,咁你既目標馬都係時候要更新啦!!:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-6 02:04 AM 發表

當然啦~~不過呢排忙係公司又吾得上嚟.....今日成11點半先放人走..................:030: :028:
哈....都係做野緊要,有時間記得放料啦....:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆