上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
41  35.8k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-6 07:27 PM 發表
1場
估計有利前領或守好位,此場搶放馬不小, 5母玊Q可貼欄,3凱旋駿驥 9駿球會被頂在二疊,外檔1勁收 12友活力如果出擊的話會立即搶前守在前列二疊,當然仲有守在內欄二,三,四位嘅11好當家 4時代明星 2翡翠 ...
哈....你終於出現,[口服液]果邊個秘書幾時先換人,佢條腰太粗我幻想自己會頂唔住,我都鐘意D本地[TwinsLady]多D.....:096:
另外第2場同你好o岩心水,希望可以W,Q,T一齊贏多D.....:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-7 12:00 PM 發表

佢做得吾錯?br /> 個個都話佢條腰粗:030: 但係好夠定力喎:096:
今日吾夠時間做功課中到重心場次都好開心
同路:044: 只有一樣野好做...............就係等收錢:085::096:
哈.....驚多人收錢我去排定隊等你.....:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-6 07:27 PM 發表
1場
估計有利前領或守好位,此場搶放馬不小, 5旦L先知 個人睇好........

11好當家 > 5?br />
2場
8好兄弟 > 6飛躍龍門 > 10小戰士 > 7金獅勇將       不明物體 3實業飛駒

3場
9天域 > ...
哈.....原本淨貼頭三場咪好地地o羅,:023: 做乜又貼咁多場呢.....:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-7 11:00 PM 發表

...無尾陣:028: :028:
下次吾學人出咁多...一,兩場重心....跟住每場一隻算:046:
哈.....有頭威我都同你一樣,分別可能係你無輸突,而我就無咁好彩了.....:122:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-20 09:47 PM 發表
10月21日

1場
4  爆發力
10  快都
7  快活英雄
12  中國智駒

2場
呢場應該會爆......

3場
比較喜歡  9  和諧大使

4場
4  俊利好  Q膽~無理由吾揀佢
9  天域
第一場果堆馬成日都一齊跑真係非常混亂,我反而想搏下隻同佢地唔同既馬[鋼意],(杜利萊)開得齋既應該係冷門,而呢隻泥閘試準有賠率既馬可能幫到佢.....:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-20 10:58 PM 發表

隻馬之前變化地吾掂......我本來都想博吓......:023:
不過真係要睇步速....佢咁重後上怕追吾切....:041:
13 點睇?
哈.....追吾切我就唔怕,反而驚佢唔夠氣多D,個條練馬師可能旦哥上身以為隻隻都係長途馬.....:026: :122: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-11-24 01:18 AM 發表

唸到過左日本....:030: :096:
差吾多全日最亂:071: 不過吾方會好分 :096:
你隻 招積仔 真係玩哂野:096:  
隻[招積仔]操練功夫完美,可惜排個13檔,依家真係唔知點算.....:026:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-11-25 04:40 AM 發表
11月25日

1場
3  瑞麒

3場
6 萬事盈

4場
8  叱吒風雲  
9  圍彩百勝

5場
12  威財寶
14  錢會來

6場       呢場古靈精怪,唸爆頭:096:
5  耀目
11  本地實力

天日先解.....:096:
嘩!!.....:092: 呢批馬跑出三兩隻你都發達.....:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-12-26 10:15 AM 發表
12月26日 特別套餐

3場
2瑞麒           呢隻係人都識.....只怕佢負重連拚有影響...今次仲要必?:025:
9聚有盈       試閘時韋達過終點之前果段明顯收慢【寶樹系】聖誕快樂睇佢頭:071:
12金碧神駒  明顯 ...
哈.....呢個聖誕套餐要幾多錢先有得食、有D咩食、邊樣先係主菜、我等左好耐.....好肚餓......:023: :096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-12-26 11:34 AM 發表
6場
4絕塵          草場無理由吾得.....不過有無泥地咁勁真係要跑過先知
9有景          吾要佢真係吾方會"有景" 上賽有餘未盡,可再追
13好著數     呢隻我個人長期留意,鐵馬嚟....有賠率一 ...
4絕塵 > 9有景 + 13好著數 + ???? (e.g. 12乖巧?! :122
12乖巧.....:030: .....1600唔到無變數.....:122: 搏冷可諗1,7,號..... 正路5,14,實係到.....:023: 4>1,5,7,9,,13,14號.....:071: 三重彩巳經係齊到.....:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆