馬神超級聯賽盃冠軍:anson3560 亞軍:「架勢堂」 季軍:kuskit

收藏  |  訂閱
17  25.5k

終於榜上有名啦....要比d心機..更上一層樓...

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-12-9 12:40 AM 發表 查看引用來源
JJ1969兄有後勁:041: 絕對看好:036:  
多謝危險兄....我會努力...不過對手好強...盡力而為....希望有幸可以係16強相見...

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-12-16 08:10 PM 發表 查看引用來源
得59分:026: 多數死:071: 賽前收到隻[金鷹]:041: 好料大家分享,各位吾係贏我錢,呢隻重槌[位置]冇走雞,腳要[金大人]:071:

介紹第一埸[金鷹]同[金大人],第四埸[巴圖魯]同[財富之星]
支持危險兄....

嘩..對手好強....不過我都會全力以赴...做到最好...唔知入唔入到8強呢...

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-12-19 10:11 AM 發表 查看引用來源
16強比賽形式:
每人每場揀1匹馬,共10場,分兩部份計算:
1)類似騎師王計分方式,冠軍:12分,亞軍:6分,季軍4分,分數高一方獲得100分,負方得分按比例計算。
即如勝方得40分,另一方得20分,勝方在此部份獲100分,負方按比例 ...
如果所揀馬匹退出,是否和之前一樣..

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-12-20 12:11 AM 發表 查看引用來源

退出冇分加,派彩加20,未開跑前改得
收到  明白晒...另所揀馬匹已pm給你..收到嗎?

引用:
原帖由 wingng1975 於 2008-12-20 12:21 AM 發表 查看引用來源
Hi Hi ~
對手啊 ~ :086:
Win More ~ :071:
you too

咁快就揀好啦...

引用:
原帖由 wingng1975 於 2008-12-22 09:14 PM 發表 查看引用來源
我應該輸到一敗塗地 ~ :028:
祝各位入8強巴打努力 ~
及早D說一聲祝大家 ~ 聖誕節快樂 ~ :071:
師兄唔好咁講....我都只係小勝.....賭博既野....運氣多於一切....
我都係度祝你聖誕快樂.....

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-12-21 09:01 PM 發表 查看引用來源
:026: 吾識計:026: 吾該晒「架勢堂」:041: 賭徒揼骨有排吾番:071: :096:
恭喜危險兄....祝危險兄再下一城...

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-12-22 10:00 PM 發表 查看引用來源

JJ兄你一直都好有實力喎...我地比佐幾年啦.:071: :036:
輝哥...多謝你....呢到真係好多好有料既人.....有好多好有用既資料.....我都係係度偷吓師...

前往最後回覆