★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
6  123.8k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-16 07:07 PM 發表
第7場     香港會挑戰盃(讓賽) , 22:15 , 第3班, 草地, "B" , 1800米
今日揀呢場研究,:034: 初步集中睇3.馬友寶、6.千禧之光、8.跑得快、10.喜樂趣、12.百利旺
睇帶後再挑邊隻最鬼馬:025: ,歡迎 ...
勁彩寶蹄, I follow many times and this times will cold. Very Good! Pls comment!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-17 11:47 PM 發表

我估隻野鍾意打水戰,記住佢,下次再出正常場地又睇下點先,觀望態度:046:
沙田 放不到, try 下 跑馬地 有 15 倍 (yesterday 有 2X 倍), 一定要買!:098: :097:
239317-JAN-2007
02:29
跑馬地
星期三
獨贏過關
3X4
6 場    4 動力金剛
7 場    4 勁彩寶蹄
8 場    6 幸運派彩 $10

$40.00$1,547.50

240217-JAN-2007
02:33
跑馬地
星期三
位置過關
3X4
8 場    6 幸運派彩 $50

$200.00$869.50
240317-JAN-2007
02:33
跑馬地
星期三
位置過關
2X3
7 場    4 勁彩寶蹄 $100

$300.00$2,599.00

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-16 09:00 PM 發表

你唔覺得勁彩寶蹄017場次熱至2.1倍唔掂、080場次5.7倍都唔掂,跟住兩場仲告誡騎師,今季
五次出賽換咗四個騎師,呢啲真係估靈精怪,贏得上次都出招9.5倍,有P我當佢贏
個人意見,不可盡信,最怕被人傷害果 ...
Ha Ha Ha...:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-18 06:55 PM 發表

咁都比你中到無野講,嘜無中w咩?:122:
有:097:

239317-JAN-2007
02:29
跑馬地
星期三
獨贏過關
3X4
8 場    6 幸運派彩 $10

$40.00$1,547.50

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-24 06:12 PM 發表
今次賭頭兩場位置Q,第一場2.東莞之威、5.紫荊,中稍後公佈,2.東莞之威WP之選,
腳自已有心水加入,希望順利開好過頭。:071:
冷腳海豚星:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-30 08:04 PM 發表

正隆本人覺得係3班都幾盡,不過對手古靈精怪,W好似抆少少,P就應該有羅。
W我會揀1.喜蓮風采,一心係泥地發難;及5.財寶天王隻馬已經有走勢,殺個措手不及就係呢隻。
包裝褔星同意機會大,今場對手似是如非 ...
Fully agree!:071:  but 我會揀 5.財寶天王win:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-1 07:42 PM 發表

四班贏二班點解釋,夠竟跑人定跑馬,隻神殿贏馬,係唔係代表騎師有智慧,跑到尾場
竟然唔知入直路外檔衝有着數,內欄衝啲馬勁勢無外欄衝咁勁,神殿咁都贏到場真係奇
所以馬都係人控制,輸贏都係睇騎師發揮, ...
假二班:096: (085-060分):097:

附件

2007-2008贏馬有方.rar (413.07 KB)

2008-2-7 12:25, 下載次數: 153

最新一期

前往最後回覆