上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.6k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-12 06:18 PM 發表

柏寶今日做左忍(隱)者....澳洲騎師,始終都係難捉...:029:
有杜杜...冇柏寶...今日真係應驗左...:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-12 10:29 PM 發表

今日都算係法國佬日,又win又埋Q..:028:
最後尾那條真係食到飽晒...8舊幾水...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-12 10:39 PM 發表

睇到都唔敢跟..太多...:032:
"再勝多"係生番少少架...睇行圈時...但係我睇少佢1400都追唔切...咪又係4-6名之間...今次佢追到...:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-18 04:18 PM 發表

我怕我攪完起唔到身a..:002:
快d跑多幾層樓梯補補身...整支虎鞭...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-18 04:27 PM 發表

鹿鞭都得架:122:
你俾條鞭佢啦....金毛獅王...:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 11:23 AM 發表

A欄排外檔唔怕,安哥D馬冇得分就話驚姐,有人狽飛可能表現會唔同呢...:097:

有咁好分就好囉...:131:
"果然好"係小弟今次少有會擺做4選之列既...一來呢場對手普通...二來....搏佢轉左個大馬房有點唔同吧...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 11:46 AM 發表

其實轉馬房之餘仲轉埋人,咁多轉變可能今場大變身...:041:
因為之前都試過唔係韋達騎而跑得都係唔好...所以反而我覺得騎師計就未必有太大期望會有大突破...但係告甩"金獅駿將"那場真係至少有機會埋Q...所以單以那場賽績...再去比呢場...又唔見得呢組對手有強到...咪又係"金獅駿將"...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 01:43 PM 發表

衰左添,:032: :032: :032:

既然衰左,就要補鑊, 第3場  6拖 3,8...要收復失地...:046: :046:
都中左位置Q呀...有執啦..係咪...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 02:16 PM 發表

只係補到本,有鬼用咩,我要嬴嬴嬴嬴嬴...:046: :046:
我都要贏贏贏...今日儲足彈藥等殺敵架...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 02:43 PM 發表

SORRY ...:029:  我重心未到...:023:
唔緊要啦...你隻"得眾"我有跟到20蚊...因為有分頭...大家齊齊俾心機...頭先那場根本冇力...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆