上一頁下一頁
發新話題

#3945~谷草同大家傾心水

收藏  |  訂閱
54  287.3k

引用:
原帖由 百事威 於 2007-4-29 02:55 PM 發表

彩虹兄今日大賽日又係你發威之時:098:

點睇呢場隻贏得好呀?我冇乜點刨過馬

隻馬點解今次冷得咁緊要既?
今日未發到威住....等緊個旺國手睇下肯唔肯打救我...:096:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-5-6 02:09 PM 發表
今日場地似乎幾難追為近季尾馬匹體力問題亦說不定]

只得頭場得眾守4-5位

其他全部入Q馬皆一早守一至三位~各位手足請留意

前置或放頭馬宜作重心
至少係跑1000,1200呢類短途賽上可以話係冇得追..."酒勝"一向番黎都係斷多...一係俾人追近...今次反而係後面既"糖果博士"俾人甩開...証明左今日短途賽事大利放頭呢個形勢....頭場"得眾"贏係本身太超加埋放頭既"眼鏡之寶"太水而已...:097:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-5-6 02:16 PM 發表
第四場全場只得4,5係擺前走~預期可賺盡慢步速之利

加上今日難追~相對上5號上大人較有賽績跟據

12檔應可順利切入帶頭或守於輕易取勝後之boxsit位

一於W,P賭5~Q,PQ拖回4~又係慳注數單Q,單PQ搞掂
4號唔錯....我都鍾意...狀態靚既仲有9....不過形勢就唔算有利...1650借場5班黎睇下先...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 11:29 AM 發表
威兄好耐冇見人喎..:030:
係呀...都成大半個月唔見左佢lu...:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 11:48 AM 發表

發左達去旅行.? :092:  可能係喎..:041:
哈...可能早早已經中左三T黎我地唔知姐...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆