上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.1k  148.6k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-25 11:38 PM 發表

哈...要部署雷霆一擊]賭一隻馬,睇過操練程序及賽期表後就大概知道邊場係主力了....:097:  
...2擊左"威利來"...都係炒埋唔夠一碟...我等緊佢下一場...輸...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-25 11:36 PM 發表

呢粒"星"我打死都吾放手:025: 最後都比粒"石"卡住架火車過吾到關:043:
粒"星"隔晚睇qqp都以經好吾正常:041:
"黃膽石"係呢組有其威力...以一隻本身值105分左右既馬係一組只係值95分左右既賽事水平度要贏不難...:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-25 11:48 PM 發表

呢層我都明...仲要咁輕磅:025:
不過"湯生"第2w........果時.......我心唸吾係花:044: 佢贏到3場?結果.........:096: :029:
差d 4場...唔係有隻高成30分係手既野...佢已經4喜...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-25 11:43 PM 發表

呢排d大馬廐好多都玩底出:032:
東廐....直情咩哂飛:046: :096:
last day 佢又好似精銳盡出,睇吓又死幾多隻:071:
尋日一個告仔一個柏寶搭多個小李馬房....死直...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-25 11:55 PM 發表

小李..無點理佢....係10場無啦啦又走隻14出嚟嚇吓你:044: :096:
尾場睇賠率知道吾係佢:071:
冇買到佢...晨早過關都冇佢份...買左12拖2,5....2號太後....:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-25 11:56 PM 發表

其實粒"星"同粒"石"串Q都唔奇,但條Q只得27倍就真係服啦......:026: :032:  
我睇完都係有呢個感覺....難中而又唔好分...哈....我唔信有好多人真係頭2選揀呢2隻....:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 12:06 AM 發表

不過我唔認為呢場係做馬,只係隻大熱門晨課姿態有D唔同左,但包括小弟在內既好多朋友都不以為然言而巳...:122: :029:   
一句講晒...20蚊樓下既win長期唔買有著數...尋日3隻買晒都要輸....我3隻都冇買win..

係尾場隻愛駒就用左黎做膽...但係都贏唔多...:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 12:06 AM 發表

不過我唔認為呢場係做馬,只係隻大熱門晨課姿態有D唔同左,但包括小弟在內既好多朋友都不以為然言而巳...:122: :029:   
我反而事前係用另一個諗法...唔知kuskit兄你點諗...就係覺得...係事前呀...我已經遮左隻3...諗緊...假如佢唔得...咁呢場點呢....答案係....一堆好下風既馬係度鬥弱...所以決定左...收工...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-26 12:26 AM 發表

送分帖畀左啦...機靈勝:097: :098:
我冇跟你...不過我本身都有買...不過衰就衰在搭左"招積仔"...以後都係謙厚d好...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-26 10:02 PM 發表

以後都係謙厚d好...:030: 你話我:027: :096:
哈哈....你知就好....:096: :096: :096:

謙厚d...俾2隻贏得既我得架啦煞科...唔好太揚...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆