上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.1k  148.4k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-26 10:21 PM 發表

好呀:097: 我7.1去問下胡錦濤主席先:071:
要快...我聽電台話佢7-1走...一係你問下2隻國寶先...聽得明就包你贏...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-26 10:33 PM 發表

點都好,煞科日必定畀兩隻你,留下美好回憶:096: :071:
多謝先...你...kuskit兄....我...一人出一條飛....我跟住用晒黎過關...:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-26 10:44 PM 發表

結果...全部連P都冇....:096:
哈哈....你貼馬前最好諗定藉口以作下台階...度好稿....到時易做...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-26 11:19 PM 發表

學近期d帖....賴人:071:
得...我地有3個...你賴我...我賴kuskit兄...kuskit兄賴番你...攪掂...

又或者...一個賴豬頭...一個賴著草...一個賴老巫...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-26 11:29 PM 發表

問定你...企業精神買唔買:025:
你唔買佢就....:071: :086:
哈...咪話我唔益你地...今次我唔買...當然如果你地貼左佢又另計...:096:

好...kuskit兄今次寫得好詳細呀...:131:

我地3個都未擺低我地既3連炮...一係我擺低左先...

第6場  12. 線路精英  拖  5. 同歡笑   10. 聚寶駒...:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-1 09:52 PM 發表

11最佳拍檔  課閘你有無睇過:097:  
未睇晨課...只能夠講呢隻馬我未劃...但係要過關就唔可以揀咁多隻...:097:

你要講呢場馬我飛剩2,3,5,7,10,11,12...點買得咁多...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-1 10:00 PM 發表

爆呢隻就肥仔:131: :071:
隻 1 變化地特佳:041: 我吾要除非落雨:096:
我都冇打到1....你做乜講隻1...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-1 10:06 PM 發表

就係你無提先講:041: :071:
我對呢隻冇大興趣...已經係近4次第3個法國佬騎...1位易塞瓜...

一句講晒...隻隻都諗你不如買全餐...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-1 10:11 PM 發表

都要睇係邊隻:034:
咁你有何高見...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆