上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.1k  148.4k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-1 10:14 PM 發表

睇左我果d未:025:
你呢場咪又係揀我隻膽...我問你腳嘛...

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-1 10:25 PM 發表

11:071:
3t 次關 點開都得:096:
呢次我估唔會太冷....因為已經係煞科...仲要有多寶...佢可能開正路多少俾大家打散分左佢...事實上第6,7場睇起上黎真係算有範圍,....真係冇厘頭爆埋晒d"龍嘜"出黎就冇佢符啦...

引用:
原帖由 karlton 於 2007-7-1 10:29 PM 發表
彩虹兄好!
好耐冇見, 祝大家明天贏多D!
karlton兄你都好...我見到呀..."劍追風"...:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-1 10:34 PM 發表

我聽日都係抱住呢兩個唸法做人:071: 職業佬--佢吾知幾時比:023:
佢係樓上俾左3隻...唔知係堅定流...我自己就出左...係等佢同kuskit兄...:023:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-7-1 10:39 PM 發表

出咗係边睇唔到???:023:
係前一版左右啦...

打多次啦...3劍俠煞科過關連環扣提供...

愛的彩虹心水...

第6場  12. 線路精英 膽拖   5. 同歡笑   10. 聚寶駒...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-1 10:44 PM 發表

中間果隻"旺財":096: 又睇吓點,呢次佢要贏真係吾易:071: 9,10場,連續兩場"大逃亡跑法"睇吓邊隻成功:098:
計死數隻"旺財"都仲可能會再賺...因為呢場快馬不多...佢有可能好快殺到埋黎....

第9場那隻唔同..那隻一按慢黎放就可以三甲不入...:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-7-1 10:53 PM 發表

多謝彩虹兄!
我會夾條(癲王出彩虹):096:... 肥仔啦!
我呢條就唔肥既...2條都係大次熱門連贏黎架姐...但係我只望中....衰極射落去都可以變下倍咋...:096:

你地那邊線那些先係搵食好料...:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 09:41 AM 發表

第4場: A
第2場: ⊙
:096: :071: :122:
衰仔...而家叫你玩猜謎咩....第4場岩心水呀...:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 03:00 AM 發表

哈....(彩虹兄)唔好意思我遲左,:027: 如場地正常小弟會提供如下:
第11場
5.聲威旺  拖  1. 青蝠王   12.駿寶........策略係當(告東尼)透明...:096:
而你提供個條Q小弟都好鐘意....:131: :036:  
早晨...唔緊要...你一出我照跟...唔會改唔會問...:096: ...而家我地夾埋有4關...:071:

kuskit兄岩既....假如告仔一對都唔得既話...腳又真係揀到呢對....其他馬"搏得威"季內已交代...正常場地睇低一線...."鐳射寶"由形勢有利變為14位之不利情況下都唔望佢贏得番"帝聖龍駒"....反而未飛走隻14....哈...唔知點解呢...:096:

同埋"聲威旺"係6號黎...記住記住唔好填錯/篤錯左...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 09:59 AM 發表

一般智商一定猜到,:122:  除非被外星人洗過腦:096:
而經常同外星人接觸:025:  .....一定係博士:071:
佢而家改左....佢要同掃地阿嬸溝通溝通....:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆