上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.1k  148.4k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 12:10 PM 發表

出左啦...去刨緊隻死馬心頭好,怕佢有景轟:096:
我劃走左...佢1800相對係盲門路程....同埋休出反而第一場唔係太好...唯有當時運高...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 12:17 PM 發表

我唔明隻第一好運跑千四唔跑千八....所以咪....:023:
其實唔好話你...我都驚隻"心頭好"...但係點睇都唔到佢...觀乎佢羸馬既賠率就算係最冷都係25倍...今次現時睇51倍...你真係買3重彩咪指定第3加多注囉....呢場你唔係要7-10咩...:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 12:00 PM 發表

我尋日係尖咀海港城]見到(鄭俊偉)買新衫,唔通佢今日有拉頭馬拉.....:092:  
你冇睇錯...69倍...:023:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 12:36 PM 發表

1-7:086:
哈...唔駛急...打陣瞌睡先都世@@�...11場...頭2,3場都係悠悠閒...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 12:42 PM 發表

場場玩下:096: ,買左條6X1P同3X1P,先中頭關
哈...恭喜...先中頭炮...:096:

今日當娛樂...包你有著落...:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 12:44 PM 發表

:096: 希望個個中:071:
1連嬴過關 3x7沙田
星期一
過關 3x7
連贏
第4場
5 葵扇煙

3 太陽活力
14 好來好去
連贏
第6場
12 綫路精英

5 同歡笑
10 聚寶駒
連贏
第11場
6 聲威旺

1 青蝠王
12 駿寶

睇我地好唔好彩...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 12:46 PM 發表

張基批死隻怡勝,就買好味皇:071:
呢場到你個心啦...我冇買...睇佢點跑...膠力生...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 01:03 PM 發表

真係突然唔識跑:044: :096:
唔擺佢落重心既決定完全正確...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 01:13 PM 發表

輸得多自然識:097: :098:
所以"心頭好"要走去報1800啦....:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 01:40 PM 發表

我都有買少少:096:
02-JUL-2007
13:29沙田
星期一孖寶3 場    12 第一好運
4 場    5 葵扇煙 $50

$50.00
隻野一滴都冇..似乎今季1 win真係收工算...:044:

仲要整隻"勁財寶"出黎...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆