上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.5k

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-3 01:57 PM 發表

佢兩個真係鬥得好好睇
我怒撐柏寶:071: ...
唔知幾時搵次整個0-0俾大家歎下...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 02:08 PM 發表

其實都唔知佢地係咪真係有心爭冠軍,支持開柏寶賫阿蘇同阿方俾隻「智勝寶」同「馬友利」韋達騎,安哥又彈隻「再威王」俾柏寶贏.......:032:
一早講左...呢個係一個局黎呀auindi兄...千萬唔好信以為真...到最後結果都係一樣...:096:

恭喜晒auindi兄以頭馬姿態晉級32強...:097:

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-3 02:02 PM 發表

今日我估 3-3 :071:
波膽幾多倍...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 02:10 PM 發表
第4場 表面就11最高,但唔G會跑成點,佢一冇影就爆到9彩,
6,9,11..正路,冷門留意 3,14..大熱W我一定唔買,屎都搏冷..:046:
呢場我支持你唔搏11 win喎...呢隻馬個款引死人...但係都追死人...我買左2次已經縮手...俾你搏到都係30幾蚊...我諗今次有40蚊左右既...:096:

14號有力第3..:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 02:18 PM 發表
又係韋達..:032:
柏寶大熱嘛...咪韋達出囉...哈...佢好興奮...:096:

韋達 3-1 柏寶...:097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 02:26 PM 發表
師兄們知唔知大摩有無去日本?
我聽報紙講就去左...:097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 02:28 PM 發表

勝利飛駒好弗......
買左呀...9號wp...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 02:32 PM 發表
大摩喜歡玩野,我買隻冷囉,日本馬又唔識,亂買一通...:032:  步步穩..:085:
大家都做摩佬fans....睇開邊個...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 02:32 PM 發表

因為直路要上斜......
所以巫記要忍....不過呢隻野上年跑過應該識...

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 02:39 PM 發表

5都ok靚呢.....
"大和主將"贏左lu....隻"勝利飛駒"一滴都冇...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆