上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.5k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 02:43 PM 發表
香港衰哂..:032:
今日裂口低開...一開手先輸4草....香港馬竟然全部冇影...:043:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 02:49 PM 發表

估唔倒勝利飛駒完全無得衝,中晒腳....:030:
係呀...不過擺個位已經比想像中差...俾人cover住晒...跑得仲差過上年...睇黎香港一哩而家真係末落中...

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 02:50 PM 發表

我係你幾倍:029:
小心d呀今日....:097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 02:52 PM 發表

仲有六場呀師兄,唔好咁快放棄呢.....:092:
都係...仲有機會...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 02:52 PM 發表

最好個隻好利威都唔見左,有鬼馬跑咩..:026:
那隻都唔知跑唔跑得番lu...香港而家d 1600每次都俾人既感覺係贏左都冇王者之風...."步步穩"上次正是如此...

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 02:53 PM 發表

日本仔好團結...自己贏吾到都吾會比你地外人贏:025: :046:
都唔關事...我覺得俾佢拉到出去都唔似會得...只係可以再跑好d囉...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 03:16 PM 發表

唔緊要啦,剛剛個場唔易買,4號嬴又唔係好分..:025:
第7場應該有得玩...:041:
4號唔抵喎...佢番到黎贏我覺得都係因為其他2隻比佢更力弱...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 03:09 PM 發表

如果「天域」同「寶行星」搶放,造兩段45秒幾,咁就唔係咁睇呢.....:092:
"天域"一出閘去左大西洋...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 03:21 PM 發表

無隻得....:044: 香港馬賫配種成績暫時都係一般....
3隻夾埋係得隻"智勝寶"叫贏過一場...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 03:25 PM 發表

最慘係唔耐戰,贏完一場散晒......:032:
4歲馬仔姐...俾多少時間落去啦...可能下季會好d...再加上9百幾磅馬仔係會咁...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆