9-MAY-2007 即時臨場放料專區~投注項目~投注貼圖請在此發放~

收藏  |  訂閱
8  4.3k

引用:
原帖由 auindi 於 2007-5-9 10:23 PM 發表

倒左$10落海添......:032:
所以今晚d馬買鬼死咁細真係冇錯既...明輸...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-5-9 10:33 PM 發表

彩虹兄,呢場無心水,咪買$10當睇馬費囉.....今日暫時都有少少斬穫.....:122:

09-MAY-2007
20:28
跑馬地
星期三
過關 獨贏
3X4
4 場    10 五彩繽紛
5 場    9 多樂寶
6 場    8 皇者之 ...
冇呀...今晚輸緊幾十...我諗買埋呢場都預百鬆d啦預...哈...買左10蚊撐阿香港仔場架勒...:096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-9 10:47 PM 發表

彩虹兄真係咁細,,,不過我都係,,,到呢場都只係輸幾十蚊,:071:
budget 200...而家都買左岩岩一半左右咋嘛...贏左呢場既話一定有利潤...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 10:58 PM 發表

剩係中條餐QP同T,Q都撻埋:032:
孖寶又....:046:
佢贏就小彈
哈哈...都叫左你信香港仔架啦...我有支持佢...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 11:02 PM 發表

佢個隻有,我隻P好分過佢隻W
tc唔知有冇買:096: ,我叫佢買兩隻都有P,呢隻好分:071:
衰佬...有好野都唔益我...明知我今晚冇做功課...:043:

你2個衰仔收埋食...可惡...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 11:10 PM 發表

今日有兩人pm我買貼士,畀兩隻都有魅力漢子
一個全有P,一個剩中魅力漢子
問我實講:071: 唔問我唔通叫人買:096:
話明今晚跟係地搵食啦衰佬...平時講真我少跟人買...今晚真係想跟...因為自己冇點做過功課...星期6先有時間刨...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-5-9 11:26 PM 發表

彩虹兄,等你星期六嘅提供......:131:
你準好多...哈....睇你今晚既彪炳戰績就知auindi兄先係高手...你俾番幾隻我跟你買就差不多....:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 11:21 PM 發表

周六...早兩日已度好:097: :098:
反而今晚d馬我今午先刨
哈...今次會唔會出post先衰佬...:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 11:38 PM 發表

或者:030: 每期一驚喜次次有P:096:
龍的風采個場有心水,殺低隻大熱:071:
出唔出到post真係要睇彩數...跑星期日就一定出到...:096:

"龍的風采"上次突然神勇....呢類馬今次成一面倒大熱既話隨時...:096:

呢場冇目標馬係度...睇你台戲...:096:

前往最後回覆