上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.5k

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 02:46 PM 發表
今日𪊲馬放左出癧好難追,呢場搏「一眼神通」......:092:
未睇馬呀...我要住隻2先...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 02:58 PM 發表

彩虹兄,睇完馬,最後提供有無變?
冇變...狀態上冇大問題...要番2...:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 02:54 PM 發表

隻2我都買左Q同五環彩....:097: :096:
哈..你隻12明顯好左好多....飛數亦非常有決心呀...kuskit兄加油...:097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 03:03 PM 發表
:122:

983709-JUN-2007
15:01沙田
星期六連贏位置Q6 場    2 歡樂心 + 8 一眼神通 +
           12 寶沙 $20$120.00
1,2是但揀一隻都揀錯...對唔住呀...:043:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 03:09 PM 發表

算啦,爆到我地選唔到,隻1最難捉..:032:
哈...韋達呢d咪叫爛佬囉....佢乜馬都lur俾你....:096:

隻2一出閘已經知係咁先...完全唔岩跑法....隻"百笑"雖然睇都冇睇...但係都係輸得好肉酸...

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 03:12 PM 發表

哈...O岩O岩係洗手間見落雨先度出黎既.......但直路唔知去左邊...:122: :029:  
佢好似跟得過前左...咁你條5環彩叫唔叫到呀...有冇1,8...:097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 03:24 PM 發表
呢場飛快勇證明過可以好主動,排八檔要睇佢心意,如果落到40蚊倒就唔駛諗第隻.....:096:
認同...5,6揀...即場睇6號靚...:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 03:22 PM 發表

有1,:071:1,2,3,12....4,6,7,8....?.....2,7.....1,4.....4,7,:097: :098:
哈哈...kuskit兄真鬼馬...整個好多人都諗到既問號出黎...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 03:30 PM 發表
aa兄,睇完馬有提供未?:092:  我要「飛快勇」.......:122:
你要左6係咪呀???唔啦...我唔揀多隻啦...要就係5...但係不如呢場慳慳地齊齊要番隻6算...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 03:38 PM 發表

當然OK ,我中埋Q/QP...:122:  哇哈哈哈...發達啦...:036:
哈...恭喜你啦...哈....我都仲係等緊真正既機會...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆