上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.5k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 04:39 PM 發表

我怕佢泥地未必岩,我都諗過,我決定2,3雙膽..:025: 拖 1,10,12
口孖寶得番安慰獎...:043:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 04:44 PM 發表

唉..佢地要出古惑有咩計..:046:
真係好似我所講咁...上半場熱到...下半場就出事...:096:

我第8口孖寶連隻奇異果都夠膽飛呀...12 + 14 > 1 + 7....隻11唔正常又黎料...中伏...:023:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 04:50 PM 發表
宜家扣除左本同目標回報後只剩3舊,要好好運用先得呢....:092:
我仲衰過你...直情冇錢贏...係叫唔駛輸...:032:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 04:52 PM 發表
買多條2X3QP 收工,今日嬴小小執番身彩...:044:

第10場 3拖 4,7,8
第11場 3拖 4,7,11..中到就嬴多D中唔到都唔駛屎...:023:
係呀...尾2場繼續以小搏大...我買少少算...今日唔算著數...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 04:54 PM 發表

我都係靠 第7場 先正式嬴到$$...跟住好彩唔再買大,唔係多多都唔夠輸...:030:
哈...你地2個都中左場連贏嘛...所以會好好多...我今日全日到而家就係收20蚊孖寶安慰獎...而家平手..真係一場決勝負...今場唔中就輸錢...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:01 PM 發表
真係比個天玩屎,諗住下半場會落雨架嘛...點g一路都係流口水咁,落得小小..吹脹..:032:
我係沙田呢邊睇...可能跑完晒先落...或者尾場先會落..都已經唔關事...:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:05 PM 發表
我第10場 3 號 和第11場 3 號 都係捉佢放係前面走,而且沙田都開始落雨,佢2隻又岩落雨..位置可以諗諗..:041:
得啦...我有錢收啦...因為...退飛...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:16 PM 發表
好彩補番隻10..有糊叫...:036:
2-10???仲影緊呀...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:09 PM 發表

未跑就收$$,你係得既...:096:
哈...所以今日收工lu...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:22 PM 發表

我第10場 3拖 4,7,8..4號退出咪補番隻10囉..現在叫緊糊第11場 3拖4,7,11:023:
祝你贏番多少開心錢啦...你呢條要過關中先有力...:097:

因為頭先條位置Q先得4個開..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆