上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.5k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:29 PM 發表

哎呀 原來第11場係12先真呀,自己冇買錯,只係係到打錯號碼...:027:
哈...差d幫你打錯左氣添...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:34 PM 發表

係呀.:041:  我預左一關開熱,一關開冷,只係唔g會冷成咁..:023:

如果跑3,4QP都有6x倍..:131: 肥仔囉..:071:  
哈哈....落大雨...放下放下就會到...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 05:39 PM 發表

收工....:023: ....你就好啦:131: :036: .....小弟要搏埋尾場T7,指定一二名先有翻身機會....但落雨應該麻...:122:
當你買到全日重心都退出要你收番那幾舊水時...就即係叫你收工唔好賭...有飛退就好回手...:096:

我今日白玩一場...冇贏冇事...:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:44 PM 發表
有冇攪錯..3,4 QP 落到4X倍...:044:  真定假..:030:
我過關時都係6X倍...:023:
3號win落到25倍...:097:

fun組3好硬...大熱門都睇怕..:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:53 PM 發表

5號點會中到呀....:029: :043:
沙田都可以再食...佢真係好野...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:55 PM 發表

我諗佢自己都估唔到會嬴啦,最多咪搏腳...:043:
正路贏馬係隻1....隻1都以為會贏...點知...:096: ...尾場註定爆...隻隻都不穩...

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-13 09:59 PM 發表

我狢狢返,凈係買左頭先瓱場....賴左.....:028: 呢場「幸運愉快」點睇?:092:
我鍾意...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 10:09 PM 發表
第7場好驚2隻大冷門 5,7   ...5號唔識佢咩料...:030:
5號係唔知濕地性能...計馬黎香港跑左咁耐最有勢頭就正正係谷草1200那一場...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-13 10:06 PM 發表

好少同彩虹兄鍾意埋同一隻馬,不過上次隻「飛快勇」.....:044:
但係我已經買左囉...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 10:21 PM 發表
第1場  3 擺明車馬  11 虎威將軍    附帶一提,虎威將軍係執Kira~Yamato口水尾.
第2場  5  好著數     2  金碧滿湖      
第3場  5 即時燦爛   9   代言人  
第4場  7 紅運精英  11    財馭      
第5場 1 ...
我買左隻8號wp都要輸呀第7場計...全日計仲有小利...呢場買埋少少...算數...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆