上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.5k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:33 PM 發表
..中呀...:036:  中 W/P
你好叻仔...今日你贏好多場呀...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:29 PM 發表

我終於都上到黎啦,都係hk衰...:046:
隻"濰坊"已經一連第2次有超勁重飛...不過唔鍾意...:096:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-17 02:46 PM 發表

呢隻飛 啦:096:
同我一樣諗法喎...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:45 PM 發表

好彩兼有運...:097: 彩虹有冇嬴呀.?
哈...都係好事嘛...睇你老點真係中左好多場...我輸緊少少...第一場輸左今日1/3本錢....第4場中番少少7號...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 03:10 PM 發表

好彩姐,都要托大家鴻福...:097:
哈...恭喜晒...你係得既..:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:58 PM 發表

雖然話老點,我都度左好耐架..:041:
所以咪話抵你贏大錢....我第6場都冇買...去左買少少波好過...:096: ..明知唔會開我條路...:071:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-17 04:06 PM 發表

一哥, 連你都發生意外呀!?:044:
今次真係要等「四大癲王」救命啦!:096:
哈...又輸一場...今日真係係咁先...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 04:10 PM 發表

之前冇跟我咩.?:092:
你知我賭馬都比較少跟人架啦...哈...5,6,7場一蚊都冇買...第8場一番黎買又出事...冇乜心機...個天係要我輸錢...冇得講...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 07:33 PM 發表

11場馬,我地中左超過5場算係咁啦...你估馬場我地開既咩...:096:
場場贏既話d人仲駛做既....:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 07:35 PM 發表

但我真係唔想做a....:096:
冇人想....但係又有幾多個真係可以靠賭就白手興家...橫財橫財...好彩時滾滾來....唔好彩時叫極都唔來...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆