上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.1k  148.5k

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-13 11:41 PM 發表

今場頭兩段既步速就唔係快・只係最後兩段特別快・所以頭兩段望空穏定唔到走勢既「爆冷」係最後兩段特快既段速下完全威脅唔到「終身美麗」亦並非反影兩駒實力既差距。:041:
不過「終身美麗 ...
哈...清楚d講明..."終身美麗"上次贏"好爸爸"只係7,8成狀態...今次都係8成半至9成到啦我估...可以再好d添既...其實今場既贏法睇番同上季贏打比預賽那場係有d似...呢隻馬步速形勢一岩就會發揮佳速末段彈甩對手...守好位最後走甩係最佳跑法...但係個人人認為呢種跑法係大賽未必會太上風...

"爆冷"同"終身美麗"唔同...今次狀態係遠比上次差...唔好睇佢表面出黎紮紮跳...實情成身白汗係虛火...好急...所以輸係正常...我只能夠講句...今次既走勢完全反映唔到"爆冷"真正既實力...當然係咪外界想像中咁高強...我都係開賽前那句...請放眼香港杯...

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-14 01:09 AM 發表

咁早:092: !!・・・星期四排左位先講好唔好!!:071:
星期三都未跑...哈...不過星期三我都應該唔偕落注咁滯...閣下點睇新馬"開心"....:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-16 12:34 AM 發表

話咁快就捱完今晩8場泥地:041: ・又到研究你個幾隻明星馬既時候了:131: 。

玉蜻蜓---情況一如「恆生指數」・雖然仲有一定既上升空間・但今次連一隻擔飛既對手都無・亦睇唔 ...
哈...都幾好喎...尋晚跑泥地...咁岩我又唔得閒...所以全日埋單計數係0...乜都冇買過...哈...買既話又係未必贏...可能為左隻"千禧之光"嗌餐死添呀...:071:

講番星期日先...大戰連場...睇左閣下幾隻馬既分析..."玉蜻蜓"今次睇法真係不謀而合...名氣馬加PPG新星..已經先後贏左2場...計馬當然未止步...但係贏完2場真係驚呢類馬要兜一兜先...所以今次水位未必好值搏...上2次贏左既話可以買番少少..冇既唔好太過興奮咁排完又排黎買啦...

"鴻運至尊"都係那句啦..世@@暽L既馬唔可以好狠咁批死佢....因為佢可能真係潛力大到冇人有...但係如果要跳到黎平磅同"精英大師"呢種級數既短途馬跑...而睇番上次仲係贏緊"青蝠王"既話...呢場都贏得今季短途馬王非佢莫屬啦...我諗馬房太心急想趕國際賽先報呢場啦...賠率太熱既話真係睇下佢跑算...我都希望佢真係贏到...但係正如閣下所講...今季短短時間已經搏左3場...上次谷草1200已經開始要用力...小心谷得過盡整傷左隻好好前景既馬兒...

引用:
原帖由 一燈 於 2006-11-16 02:52 AM 發表

係邊隻? 勝利飛駒 定 俊歡騰??
插一插咀...個人覺得"勝利飛駒"高峰已過...下注前請諗清楚...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-16 09:27 PM 發表

你真係醒!!:036:
朋友...我打算短期內整番個基金形式既投注戰略提供...得閒多d黎支持下啦...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-18 09:23 AM 發表

大注單q之餘補小小WIN支持吓好唔好!!:131: :071: :098:
哈..."長驅"呀??喂...好喎...多謝晒提供先...反正呢場拿住隻"幸運寶貝"之後都唔係好識買...但係一入到黎睇到閣下出到大大隻字加10粒爆星...睇黎真係搏殺既好時機啦...:071:

閣下揀既三重彩都係我射程範圍之內既馬匹...其中一隻就係未出過既"億銘之寶"...個人覺得呢隻都算係呢場有機會破壞好事既馬勒...

anyway...好少見閣下集中晒所有注碼去提供一場...祝閣下順利大捷...

P.S.﹕聽日真正既投注策略又係咪齋賭一場先...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-18 08:39 PM 發表

聽日既投注策略梗係唔至賭呢一場啦!!:041: ・・・只係覺得呢一場係對冲投注既黄金機會姐!!:131: :098:
而從・・・("長驅"呀??喂...好喎.. ...
恕小弟直言...都係架...因為小弟都幾保守...都算係大半個賽績派啦...佢上季跑出既水準真係令我唔係咁睇好...PP既馬好多時係外面都跑得幾多..."勁將軍"就係一個好好既例子...所以坦白講我係有保留...不過對沖基金既準繩度應該會引到小弟分多注俾佢既...:071:

再者...小弟相馬眼光還有所不及...今季"小武士"2勝已經令小弟大跌眼鏡甘拜下風啦...(雖然第2場沾到光中到Q)...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-18 09:37 PM 發表

(愛兄)太客氣喇!!:041:・・・「小武士」今季兩勝的確令人回味!!:131: :023: ・・・希望「長驅」同様唔會令人失望喇!!:131: :098:
所以聽日睇下小弟會唔會第2次大跌眼鏡啦...聽日"小武士"黎到呢組閣下又點睇呢...級數上會唔會差d...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-19 05:10 PM 發表

嘩!!連開兩塲大熱:092: ・個六寶又有D危危地啦!!:026: :044:
第7口孖寶得39蚊...真係唔知買幾多先夠...冇計...而家成大堆呢d預賽...要爭分既馬自然會搏命...所以正路賽果似乎都係合理...但係個人覺得第9場都有少少危險...

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2006-11-19 05:12 PM 發表

唔洗驚, 我呢場小注晒D 2,3,4 熱門, 支持神勇至尊死!  死硬!
不過, 你估*如果*勇善勝+玉蜻蜓 阿蘇DOUBLE, 條6寶會點?  唉..........
哈...如果尾2場開呢2隻...我咪中三寶然後下次有本買六環囉...:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆