上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.1k  148.5k

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-19 05:20 PM 發表

如果有「玉蜻蜓」咁條三寳中左都係得啖笑・我尾關買左1.5.7.9希望大家一齊中啦
已經開左2隻大熱..2.8x2.8x2.5...我諗三寶開晒呢3隻150蚊都唔知有冇...哈...真係中左都係得個中字...
算啦...過下當中下三寶啦...反正好快都冇得玩呢個彩池...其實而家場場咁開熱法尾場仲危險...

而家得番16蚊...我諗你都係望1,5,7啦...哈...:071: 同埋點解唔買隻2既???

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2006-11-19 05:47 PM 發表

I try 1.5.7.8.

Good luck!
恭喜晒你地啦...齋尾場應該都中到開巷啦...今日唔係我日子...所以尾場接近一d都冇買啦...結果你地就中晒...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-19 06:03 PM 發表

一戰定江山!!:071: :098: :131:
恭喜晒...今日total冇乜輸贏...三寶最後俾隻湯智傑殺埋...中得個安慰獎...147...都真係好安慰...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-19 06:25 PM 發表

隻「長驅」都係你睇得O岩D:036: ・好可可能係我高估左・只會睇準形勢再買多一次就斬倉了。:071: :036:
嗯...呢隻馬真係要小心...應該係話呢件衫而家d馬真係要小心...一隻佢一隻"闖關東"再加埋隻"魔術師"...3隻馬夾夾埋埋都累人輸唔少...同馬房仲有隻"飛劍"而家好似直情都冇晒聲氣添...anyway...睇黎真係本多本少問題啦...本少一射少一隻有時就會漏左...再加多句..."幸運寶貝"開始逐步邁向緊成為"精英大師"接班馬既里程啦...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-19 10:09 PM 發表

"幸運寶貝"既實力暫時對我黎講都仲係一個迷・但肯定値105分以上。:036: :131:
"好利威"亦一樣...馬兒贏既距離永遠唔太多...但係你睇今日韋達老哥又有機會係觀眾面前派飛吻...明顯未算太大壓力...再加上今日睇隻馬未算係top form...係好過上次...但係仲可以更好...但係都已經力壓到最最最top form既"俊歡騰"...好有馬王級風範..."幸運寶貝"...今日其實細心睇直路前段都仲係度有機會塞緊...但係老冼都仲係好整以暇...可想而知個信心度...而佢今日贏既姿態都係我預期所見既...所以暫時睇馬我覺得佢進度比"鴻運至尊"好...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-19 10:55 PM 發表

"好利威"雖然係今日輕易撃敗左"俊歡騰"表現十分出色:036: ・但"俊歡騰"既發揮可説十分之差:044: ・小弟敢説如果"俊歡騰"下次換人上陣 ...
梗係差啦...我都唔係好知佢係想留定想放...佢又驚好似之前有次咁俾"小武士"燒死...結果就讓左條欄俾出面唔係好有心想cut埋黎隻"星運爵士"...我唔會怪佢既...呢d係電光火石間既決定...不過呢場馬無情情變左做外疊最後冇左個第2就真係有d冤枉啦...當然...今日告仔咁既勢...同佢跑出既水準可以話係成正比既...哈...方仔一日又想贏5場啦...唔係"好利威"壞佢好事既話又黎個人表演...告仔有心拿既話係時候要急起直追啦...已經甩開左10場左右....

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-19 11:53 PM 發表

最差係(霍達)竟然留到隻馬甩左口:030: ・無端端唔見左兩個馬位:030: ・真係要送一個(醜):032: 字俾佢先得喇!!:044: :046: :032:
你咪話我話...就算而家韋達成日都咁威都好...我個人始終覺得南非騎師真係唔多掂...韋達跑來跑去要贏馬都係那個死跑法...一騎d要後勁既又或者全程前領既佢就會跑錯...霍達...係掂既話就唔會攪到今時今日咁既田地啦...唯一可取既係有時騎後勁都算係南非幾個之中較好既...高雅志都係靠馬為主...主力都係放頭囉...而家年紀大左都唔好望佢騎功會有乜進步...大賽時亦好多時會跑錯...今季"精英大師"係日本跑第4那場其實跑好d都已經入左三甲啦...鵬鵬...有幾多料...大家心照...胡恩達呢d就...哈...睇少個算...所以真係鬥騎功起上黎係唔夠法國佬黎...不過你馬好就梗係冇得講啦...所以我信"俊歡騰"會仲有上升空間...因為未必次次都係對住呢d惡野既...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-20 05:39 PM 發表

無錯!!:036: 如果"俊歡騰"對返同齡既馬跑一哩・真係諗唔到有乜對手:035: ・咁「香港經典一哩賽」睇黎又要排隊先有錢收啦!!:131: :036: :098: :071:  
係喎...都未認真睇過今年打比有乜爭勝分子添...雖然而家連國際賽都未跑...哈...睇黎今年國際賽香港最有希望都係1600同埋香港杯架咋...1600都有隻"好利威"同人跑下...希望韋達唔好到時又發癲...2000那場...都仲有少少還擊之力既...反而1200睇黎唔似有馬夠"兼併目標"跑...好似睇報紙老沈話想將隻"永利好"跑呢場...唔知係唔睇好同馬房既"燦惑"定係唔想撞番上次佢力壓既"好利威"啦...:071:

2400那場方面...冇點留意...年年香港呢場都最弱...今年"占卜"擺下擂台...且看如何...

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-20 08:14 PM 發表

希望"兼併目標"排14位啦!!:071: ・・・・否則香港馬都係:122: ・・・・:044:
冇錯...人地早早就運黎香港...決心好大...而且睇上次同"精英大師"跑...隻馬既前速都真係幾勁下...我諗全盛時既"精英大師"先有得同佢鬥下...我又唔相信而家有乜野馬跑1200有全盛時"精英大師"既水準囉...就連所謂既新"及時而出"都似乎唔多夠...哈...唔通真係望"鴻運至尊"借住馬主既旺氣...同埋贏"青蝠王"既賽績去同人搏過...:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆