上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.4k

引用:
原帖由 Infamous 於 2007-5-27 05:50 PM 發表

咪君禮仔同告仔囉!!!!
個告仔真係...去到咁盡...驚死冇人知佢贏錢...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-30 02:28 PM 發表

P就從未擔心過,但都要有$12-13起步先得,
有跌馬唔出閘風險,唔同買股票,渣到冇:044:
衰佬...買正隻811就真係要等浮番上水面....輸住黎賭....:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 02:32 PM 發表

所以第1場都咪話唔凶險...:044:
你隻3講真晨課眼見好左....又原本刨績時劃走左到最後都唔敢睇死晒其機會...理論上隻2個飛數去決心復仇....但係呢個馬房2倍樓下又真係好驚...再加上細細隻馬仔咩128磅都係一個可慮因素..唔係非常壓一下得20蚊唔夠就要提防有失...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 07:20 PM 發表

有跟嗎?.:092:
哈...恭喜晒啦...開晒頭炮啦老友...食到應一應...好似安哥那次尾場隻野咁...好芝味...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 07:23 PM 發表

多謝,希望我繼續幫到大家嬴$$啦,第1場我比3號好多人都唔信,我都唔想迫人買,但我睇到隻馬之前已經做左野,只係唔肯定係咪今次...:027:
柏寶又追番一場....1-0...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 07:23 PM 發表

多謝,我真係落左好多心機睇呢場架..我4連環都中埋...:027:
堅持用3膽既話應該乜都有執啦...因為d腳都係正路野...:097:

亦証明左隻大熱門實力睇黎真係有限...

簡單d以小搏大既話...第一口孖寶拿住你隻3拖全餐...而家坐住收1250蚊...正獎....:097:

當然10倍都唔夠你買晒win有21倍好...:097:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-5-30 09:18 PM 發表
:029: :029: :029: :029:  I  buy  number 2,  cannot 3nd, so bad.
認同...我條place 4x1俾佢咁攪真係嘔晒血....:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 09:49 PM 發表
柏寶夠運,咁都有位上...:030:
隻野五勞七傷都仲係得倍開跑...可想而知幕後信心程度...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 10:01 PM 發表

飛到馬到...:030:
正如你所講...今晚形勢凶險...真係小小注為妙...唔係多多都唔夠x...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆