上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.1k  148.4k

引用:
原帖由 hei@ 於 2006-11-22 11:48 PM 發表

此終2次跑谷草都係得過追字,沙田後上馬强如"牛精福星"金碧明珠"都要死係到,估唔到跟得彼我預期前好多,勁好聲就倒番轉,不過跑勁好聲我諗得3千蚊到:071:
唔怨啦...再怨跑多兩步俾"自然好"贏埋..又繼星期日之後再中安慰獎架咋...到時真係好似以前個廣告咁..."粥都冇得我食"...總算中過最後一次三寶啦...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-22 11:37 PM 發表

坦白講我都係見到隻「了不起」咁犀利:023: ・三寶先會揀埋隻「哲學家」!!:097: :096: :098:
你講開那場又真係我今晚最瘀爆既一場啦...我係度睇住電視同我屋企人講...話我批死"了不起"一定輸梗...哈...我支持"時尚寶"...結果...:044:

引用:
原帖由 hei@ 於 2006-11-22 11:56 PM 發表

:036: 甘又係,不過D$我己经急不及待對現了,好懐面三寶,真係幫我嬴左好多$,臨尾都要中番次
哈...我係電腦買...所以冇飛可以影lu...唯有下次去買四連環睇下中唔中...哈哈哈...中左就有得影下威水下...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-22 11:59 PM 發表

算喇!!:041: ・・・星期日再黎過!!:131: :071: :098:
星期日睇過下都係冇乜銀行馬...又用番打游擊戰術...嚴格黎講都叫有隻"一號種籽"既...至於買唔買到時再講...

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-23 10:31 AM 發表

喂!!兄弟你咁買法中哂10蚊:023: ・咁既係=係我地D中5蚊既袋入面攞錢無乜分別姐・:027: :071: 要請食飯先得啦!!:097: :071:
贊成請食飯...4800幾...最多我地就住黎食又點話...食完一齊去馬會搵大茶飯食...:071:

引用:
原帖由 hei@ 於 2006-11-23 10:23 PM 發表

唔好蝦細路啦:030:
哈...乜唔係有句野叫"有大食大"咩...:071:

anyway...我呢d窮等人家...最叻就係痴飯食啦...:071:

一係就星期日整番幾隻好野黎等小弟搵多幾個錢一齊出去食飯啦...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-23 09:40 PM 發表

(愛兄)週日11塲有乜心水提供!!:131: :023: :036:
題外話...而家d恆指真係難估...上到去19400之後最後粒幾鐘又去番192xx...哈...真係玩殘你...

講番馬仔先...連排位都未睇...所以要聽晚或者後晚先可以答到你啦..定係你今次有乜好料提供...:071:

不過正如前幾個posts睇過...我未睇排位...但係今次"一號種籽"好似季內初出...有賠率既話可以睇住...因為上季跑第3那場我記得研究過賽後既圖片...係當日全日最值得留意既一隻黎架...不過唔知配乜野人乜野形勢...前排睇過佢一課試閘都好似輕勝而回...我覺得呢隻馬仔應該唔錯..所以冇寫到係小弟專欄姐...但係都係長線留意目標之一...

另外我愛駒之一既"皇仁飛駒"今次都有報名...跑番正宗既1400...唔錯...睇配邊個...好彩佢上次唔係W...上次W就今次唔買...因為睇番李生馬房...今季都唔知有冇一隻連勝馬..強如"新歡笑"都要兜番咁多次...岩岩星期三既"福慧"又一斷纜例子...小心..:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-23 11:40 PM 發表

股票及期貨市塲係一個較馬場更複雜、更多全球精英雲集的超級大賭塲・:023:
而19400去番192xx隨時只需1,2分鐘・因為包抱小弟在内的期指好友巳經於19350-19380平掉手上的期指好 ...
哈...好多謝kuskit兄如斯用心既分析同回應...本來只係一個小小既題外話而已...因為我係學生...暫時冇時間好貼市咁近...哈...再加上我都係好buy buffet那套既...所以將來可能都比較崇尚長線投資既..不過睇黎kuskit兄係呢方面既知識同資歷遠比小弟為高...有時間真係要多d研究下...因為第日小弟可能要靠呢樣野搵飯食架勒...:071:

當然...我認同股場先係一個大戶大賭場...唔係我呢d小朋友可以handle得來既...再加埋而家高位成咁...小弟決定暫不參與...:071:

anyway...岩岩check番...原來上面講緊2隻馬都係同一場...白痴左..哈..."第一種籽"呢個馬房好難令人有特別大既信心架勒...上季那場既後勁真係好吸引小弟...所以想睇真d隻馬...

其實除左呢2隻之外...呢場馬"景德鎮"以上次睇都絕非善類...如果相信上次"創惑"那組係ppg精英大鬥法既話...呢隻馬以1 st run黎講後勁都追上黎唔錯..成冷又係隨時要小心...

哈...小弟應該get到閣下所指既"寶物"在何處...但係呢隻馬我諗我又唔算真係好識做...驚驚地佢...哈...另外kuskit兄一向既最愛"加得勁"好似都係同場...又點睇呢今次...:071:

引用:
原帖由 hei@ 於 2006-11-23 11:36 PM 發表

有排位啦,"一號種子"係第10場,我問你地LAW TRIPS就差唔多。
唔該晒先...哈...呢次d馬初時睇落冇乜心水...而家睇落都有得talk下...聽晚番到黎研究左再出字同大家傾下...

哈...唔好咁講...閣下既post小弟一向都有支持開...都提供到唔少靈感俾大家...睇黎uwants呢度真係好多高人...:071:

引用:
原帖由 hei@ 於 2006-11-24 12:05 AM 發表

我初步看鐘意"小戰士"
呢隻令我傷心左10蚊既馬呀上次...哈...竟然輸左俾隻99倍...但係我覺得那組級數唔高...因為星期日我都唔多睇好上次贏佢那隻...上次揀佢都係因為冇馬揀...anyway...要諗佢我會擺到好後囉...呢場多馬...未必好賭...:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆