上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.4k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 10:11 PM 發表

係呀,第1場已經比到啟示,好彩中到,唔係現在已經坐艇中...:027:
坦白講...我都係靠頭場搵到多少飯菜...呢場我唔玩...預埋尾場...輸左今晚都唔會點輸...

"富有心得"有個第3就勁贏...

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-30 10:12 PM 發表
"老少雙雄"賴仔熟手, "盈然贏"突然有飛, 唔講得笑:071:  
抵你大大隻字...47倍連贏中正...恭喜...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 10:44 PM 發表
第8場要玩就 4W/P  ,   Q/QP就拖 6,7,10,12 玩下..:041: 記住唔好買大...
自己愛駒都係咁話...隻2真係唔夾今日...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 10:55 PM 發表
輸埋...:032:    算..今日執左DD..算好彩..:027:
愛駒贏到甩晒...剩係第一場前買既有執...:043:

柏寶3-1....:023:

好...踢番個陣地番上黎先...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 09:56 PM 發表
放心,久唔久就有人踢上黎架啦,..:122:
岩岩先睇番你d料...你冇講錯...係我心目中"成功皇"唔係有過事根本係2班中上級馬...冇記錯佢同"自由行"跑過添...唔知有冇記錯...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:00 PM 發表

完全正確....:036:

我諗我用個名用得好 (老點你) <= d人喜歡被人老點...:096:
我係其中一個...寧俾人老點...莫隻身犯險...:096:

尾場d馬真係見鬼...難賭到嘔...:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:02 PM 發表

好似好難,其實揀得上手真係唔係咁多隻...:041:
有心計呢場係可以買下...因為開出黎應該不太乏味...:097:

但係我唔打算買呢場所以...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:09 PM 發表

其實我現在係睇緊d飛,有2隻係比較預期多左飛...1隻係 4場 9 出騏制勝 ,1隻係 成功皇..如果明天企得硬小小,可能真係出手..:025:
哈...我都會好好留意下...聽日d馬特別要留意分頭...可能會有意想不到收穫...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:11 PM 發表

根本唔應該跑呢場,係我就唔跑..都唔g搏乜..又要用個見習生...唔係咁易騎架..:028:
呢隻馬連勝哥都舞到咁...你估今次會點...仲要同粒鑽石同場呀又黎...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆