上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.1k  148.4k

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-24 12:18 AM 發表

真係估到我既舊愛係乜水?:092: ・・・而隻"旦j晩太熱:028: ・阿(老苗)聽完一個電話後:025: ・就係賽前個晩迫佢打通宵麻雀:034: :025:  ・所以第日突 ...
應該估到...隻野應該上季我都中過一次...不過而家真係唔係好識估...呢組馬好怪...d馬睇下又多d睇下又多d...好似好多馬都可以揀得上手...又好似好多都有疑點...所以真正形勢留待分析左往績同步速之後再擺位...呢場馬睇黎唔好搵膽會好買少少...

引用:
原帖由 hei@ 於 2006-11-24 12:09 AM 發表

其實我都係之前看你POST先上黎玩下:027: ,始終身邊朋 友對賭馬都係賭引大過研究馬,所以係到討論下。
我就相反...因為小弟既身份..所以身邊應該都冇乜人係對賽馬有興趣架啦...所以唯有係呢度先搵到班傾得埋冷既...平時同身邊既人講馬簡直係對牛彈琴...佢地又係一句彈埋黎..."乜妳賭馬架...賭錢唔好架"...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-24 05:39 PM 發表

無錯!!:071: :098: 係比較值博:131: ・單計馬梗係大熱門「好輝煌」穏陣D喇!!:096:
岩岩睇左排位冇耐..."好輝煌"呢場都升係相對少馬揀既一場啦...腳仲可以加埋"心中有理"..."出奇"同埋上次追近既"非我莫屬"..."心中有理"唔好睇佢好似呢幾次跑得差左...其實上次那組佢都跑第4架...同"齊歌頌".."非我莫屬"呢d其實相差唔遠...呢d咁既忠心鬼其幾時都要拖住...:071:

再冷d先吼番已經跑左2次既"魅力漢子"...1400唔係唔得...睇番好耐之前仲贏過"天仲之寶"添...但係已經係新馬既事...同埋體弱馬黎到呢場應該已經乾左...

"好輝煌"當佢上次係俾勝哥偷到雞啦...可以俾多次機會既...星期日告仔手馬可以少注一條過關架...:071:

另外英國馬房今次最後一戰沙田...下次全晚得一隻"贏得精彩"...今次"勁力寶蹄"會唔會贏...

引用:
原帖由 hei@ 於 2006-11-24 05:44 PM 發表

我覺得佢好似越黎越圴速甘,又比人看穿D晒跑法.廿幾蚊就唔值,Q就一定要拖概:071:
唔知點解我梗係覺得上次係輸騎那個...佢呢d馬雖然跑法係好易俾人裝到...但係亦有樣野好...未必有3隻馬過到佢..所以可以做下膽囉...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-24 10:52 AM 發表

應該估得無錯:036: ・不過隻「悦目」都好快架!!:071:
反而今次我會擺番"天域"係第4選左右...第3,4選之間啦...因為呢隻馬都係一個跑法架姐...個人覺得唔需要用大師傅都發揮得到...榮仔騎得好開上次轉人熱左就衰...今次換番榮仔...又有咁多放頭馬同佢燒...牌面上計唔到佢...賠率反而會好...我會兜番佢一次...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-24 11:51 PM 發表
*****:131: 「權威賽馬基金對冲投資組合」:131: *****
第6塲)4.上浦勝將---呂厩超級秘密武器:131: ・而血統、形格、脚法黎D咁基本既野就唔講喇・總之唔ࠃ ...
哈...呢隻岩岩特登上網check...而家好好分喎...真係照你注碼咁去買中W就發到豬頭啦...:071:

未睇過呢隻馬真正既款頭...不過kuskit兄10粒星一出必有因...所以今晚一定會落足眼力去睇...不過有個小問題...唔驚個騎師咩...哈...呢組馬其實熱門都不穩...所以要呢d冷門岩晒架勒...睇岩就跟你...:071:

補充一句...係第6場8號唔係4號喎..開頭係咪打錯左...

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-25 01:14 AM 發表

兩膽就8.9好D啦!!・・・想唔使錢做人情・介紹第6口孖寳過你8>2.3=收錢$:131: :098: !!
記住我地既口號:「有權威・無xx」:071: ・・・聽日 ...
哈...尾關2真係幾好...度來度去上次都係極速強勢頭馬...連星期三再跑都入位既"時尚寶"同今次再同場既幾隻對手都食晒塵...zabeel字嗣4歲贏開就可以狂贏...同馬房以前隻"欖球精英"就係好好既例子...再加埋同主隻"福星"都係一季內贏5場既...除左重磅又真係冇乜好驚...10幾蚊熱就熱左d...不過都值得投注啦...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-26 12:12 AM 發表

得1030磅左右既馬仔要負132磅上陣・就算必有二班質素亦絶對、絶對不値20蚊:122: ・反而上三班負120磅以下就値了。:036:
貼士就都係佢首選囉...但係少過25蚊講真真係自己調整下個注碼啦...一搏一風險值唔值就睇點諗...呢D馬可能有排贏...但係係咪今次20蚊唔夠要追姐...同埋好認同閣下另文之觀點...但係我都偏向相信呢隻唔係"新相知"一類...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-26 12:28 AM 發表

如果聽日都係咁冷就小注孖寶全餐玩下算了。:041:
呢次d馬其實大部份都小注算啦...哈...我係樓下玩多既...10蚊車馬費可以唔駛留呀...不過都冇咁多本跟足姐...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-26 11:16 AM 發表

係對状態有信心・但重磅地淋・輸左都可以籟!!:027: :071: :096:
哈哈...估中左...真係呢隻...因為諗番呢隻馬上季尾2場連勝姿態輕鬆成咁...都好難唔記得...小弟仲要有幸中到其中一次添...不過唯一就係呢隻馬排親外檔真係要忍得好好囉...我唔知冠軍騎師係咪真係做得到囉...成日凝住隻馬跑法好似...唔多岩佢...不過就算唔做膽都要考慮下做腳既...哈...不過尋晚我已經買左10蚊..."一號種籽"啦...嘩哈哈...:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆