上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.6k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:24 PM 發表
尾場太多明星馬,..小心駕高翻版...:025:
聽日d所謂熱門馬都唔算鬼別穩...所以先話分頭行先...:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-2 10:33 PM 發表

最衰吾係...列生 同 魚片強 騎:096: 如果係佢地就好睇:071:
首先轉彎一齊飛左去"觀眾席"同觀眾,打招呼:096:
跟手片返入內檔:096: 睇吓你班友邊個夠"薑"過嚟:071:
成條直路得2隻馬跑晒...一場精采既賽事...:096:

全數退票...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:48 PM 發表

你就想啦,有表演睇仲有得退票.,你肯馬會都唔制啦...:096:
冇法啦...因為佢地咁跑...令到全場14隻馬...包埋佢地自己...都跌晒馬...冇得唔退...因為冇馬過到終點...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-2 10:50 PM 發表

我地拍 手掌都底:071:
全季最精彩賽事:036:
可惜冇左以前隻"如我所願"...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:57 PM 發表

你幾時見過墮馬可以退飛...:028:
14隻墮晒咁...唔係會退架???取消賽事嘛???唔係架咩???:043:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 11:07 PM 發表

出左閘就關人啦...你第1日賭馬咩...:030:
哈哈...我都話我跟你學師中嘛...係你踢我出師門...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 11:18 PM 發表

你又玩我,:032:   你係開山祖師嘛,又係名門正派,點同我呢d旁門左道相提並論呢...:027:
唔係...其實有時你諗得岩過我...我太正路太保守...季尾唔岩呢套...季尾係要玩下捉路...睇下邊個到期搵旅費...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 11:24 PM 發表

所以我咪係旁門左道囉,唔擺得幾耐,過多排就現形架啦,跟手比人摺埋...:043:
咪亂up...邊個敢摺你...:046: ...呢度有大把人睇場...:096:

聽日d馬你應該有執...因為呢d真係要計數...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 11:34 PM 發表

望就咁望啦,好彩自從開帖而來,都算不過不失...:027:
齋睇上次已經無話可說啦...心服口服...:097:

3隻都唔係熱門...2win 1place...:131:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 11:47 PM 發表

好彩姐...:122:
咁就跟住一路好彩落去....齊齊好運...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆