上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
1.1k  148.5k

同埋點解今次d心水3x7冇星星提示既...係咪10粒星用晒係之前度而家冇晒星星呢...出post既時係4點04分...真係勁...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-26 11:50 AM 發表

因為我尋飲完HIGH得濟所以訓唔着!! :032: :023::036:
哈...乜咁happy呀...呢排個人唔知做乜鬼唔多精神...當然今日見番d馬仔就精神番晒啦..哈...今個年尾唔知做乜...精神真係差左...有時睇睇下免費台既賽馬直擊都直到我訓直左...莫非咁快就油盡燈枯...

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-26 04:38 PM 發表

都係你心小清・不過睇飛都知唔對路・睇黎都係跑番泥易搵食D!!:036:
岩岩係屋企嗌左5分鐘救命...呢場貼左3-6-14冇買...900幾蚊呀...:028:

引用:
原帖由 keith131 於 2006-11-26 04:04 PM 發表

我對呢個話提有o的興趣,因為我今朝睇睇下收費台,無啦啦一訓就十二點先醒 :028:

但第八場有少少意見,新東武士 唔穩陣,果陣水準高但之後贏泥地加左分,對手唔同晒
穩穩陣陣 1.心中有理 拖 7.好有利 8 ...
哈...原來係咁...就係囉...其實自己都仲算後生啦...唔知點解攪到咁...可能前排天氣涼左天色又唔好...精神都差左...但係有時跑夜馬真係會係第3,4場訓著左...睇黎我地要多d出去吸收下新鮮空氣養番好精神啦...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-26 05:20 PM 發表

冷静D!!:071: 有D野整定既:029: ・・・雖然我條必中6寳岩岩斷左・不過今日依然好Happy!!:131: :098:
哈...算數啦...我睇得算開既...而家已經平伏...因為到我媽嗌...:071:
尾場粒幸運鑽石...點睇...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-26 05:51 PM 發表

尾場1.7.11:131: !!:098:
好野喎...恭喜晒...你次次尾場都大發神威呀...:071:

我想問呢排我係咪撞左斜...單T買7拖1,3,9,11....買四連環就中左啦...而家唯一好既係齊齊中Q....唉...:043:

引用:
原帖由 keith131 於 2006-11-26 06:07 PM 發表

成條直路內閃 騎得幾步 等轉配備再跟進 :030:
哈...今日阿巫唔係太掂當...同埋隻馬始終次次近而冇威脅...等下先...反而"功力勝"確認養番應有水準...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-26 06:27 PM 發表

今季第一次中咁大注T・:131: :131: :131: 今日係今季最LUCKY既一日。:098: :098: :098:
多謝哂(愛兄)帯俾小弟既好運!!:023: :036: :029:
哈...似乎唔多關我事啦...你話我貼d馬令你中左就話姐...哈...

anyway...我見死人大摩全日乜都冇先轉左7號膽買單T...點知揀錯左...唉...不過聽見你贏我都恭喜晒既...一個中好過冇個贏嘛...

哈...不過我落左街食飯先記得自己有條飛贏左冇埋單計數...跑完尾場我都冇理條Q派幾多就關晒d野落街食...冇check到account錢...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-26 09:04 PM 發表

賭馬就係咁:122: ・根本試準哂後勁:041: ・但幕後未敢落飛摶殺前・就只會擺前望空順走温住一塲先・所以賭馬睇飛亦係不可缺小的一環。而今次巳輕微走光・估計下次有 ...
今日咁樣係前面亂跑都唔斷即係話隻馬本身係有啦...不過跑得賤d既話真係可以塞死韋達隻熱門架...呢場買左4-9連贏位係咪都冇得中...哈...不過話得說回來...呢組馬水準較低...好多馬未必有長線追捧價值...但係呢隻同"榮進寶寶"我就覺得有囉...:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆