上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.6k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 12:43 PM 發表
第1場 4w/p 拖 1,3,5 小小地玩下試運先..:023:
頭場已經整d咁既野...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 12:53 PM 發表

睇到第1場唔簡單,我都搵隻後上馬搏搏...點g..跑d咁野出黎,好彩仲番p..:095:

第2場我睇到d野,可能同第1場一樣..又玩底出,第1場 方房底出隻冷,第2場葉房有機又係咁..2個馬房都係2場出一隻放一隻追,小心人 ...
所以我話今日d馬岩你賭就係呢個意思...因為呢類賽果今日睇黎唔止一場...唔通真係整隻"新勝威"1400都得...:043:

2隻都23倍...都唔知邊隻底邊隻面...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 12:53 PM 發表

爆到出彩虹:096: 7種顏色:071: 今日連方廐都玩底出:096:
隻6孖寶算係偏熱左多少...睇睇佢...吳先生3隻...一隻柏薑一隻韋達...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:04 PM 發表

中距離馬縮程有著數..反而今日放頭馬我唔敢睇好...:092:
又睇下我隻隻秋隻贏唔贏到auindi兄隻先...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:11 PM 發表
第2場最難賭..但自己又爛玩(爛賭),買小小冷野玩下算..:026:

8,9,10,11     4隻冷野點買好呢...:028:
你唔係好有信心隻8架咩...你追開....就8膽囉...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:17 PM 發表
吳定強竟然Q都食埋..好野,又估錯...:032:
柏寶鬥韋達...1-1...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:19 PM 發表

跟住唔買佢2個囉..等人追佢地算..:026:
哈哈...aa覺唔覺同星期3個模式...有d...:096:

又係第一場柏寶...第2場韋達...:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 01:20 PM 發表

今日好"吾正常":071:
後面果d咪玩野呀:030:
第2場韋達贏左冇用...第3場好多人先等佢開飯...跑到好似"輝煌駒"咁就...:096:

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-3 01:20 PM 發表
隻2 win 唔到 :046:
跑到盡晒...唔能夠否定隻6個跑法上係有利一點...你睇呢場5班都開到1:21.6...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:23 PM 發表

係呀..咁先大鑊..:044:
所以今日其實好麻煩...第3場方面暫時都算合理...預左韋達唔落過關飛住...留番一陣有落飛空間...:097:

今次孖寶飛好正常...唯一係隻3可以留意下...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆