上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
278  60.0k

歡歡喜喜 2008-6-9 07:57 PM積分 500 積分轉出
全燈罰分:043:

6月11日(星期三)燈水專用帖

vickysoo :098: 推32中1616湘南比馬W,大阪櫻花W,仙台維加泰W
tc6060  推30中15燈15湘南比馬W,葡萄牙w,瑞士(細)
職業賭徒推29中15燈14葡萄牙w,瑞士(細),
歡歡喜喜推27中17燈10廣島三箭W,葡萄牙w,瑞士(細)
andyjackie 推32中18燈14湘南比馬W,葡萄牙(細),瑞士(細)
基斯^(oo)^推26中18燈08廣島三箭W,瑞士w
春卷推15中10燈05
howard1323推28中13燈15葡萄牙w,土耳其w,利斯菲體育會w
四眼輝推32中20燈12福岡黃蜂(大)瑞士(細) , 葡萄牙w

引用:
原帖由 vickysoo 於 2008-6-12 12:53 AM 發表
唔使估
完全正路:071: :071:
:096: :096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-12 12:02 PM 發表

命中率高冇用....隊長話過假如燈數成績相同,係以推數較多者勝...目的係鼓勵會員多參與,多出燈水...:027:
嗯:025:

howard1323
超級外星人

UID 1065297
精華 0
積分 50818
帖子 3949
現金 10 U幣
存款 9014756 U幣
報價次數 0 次
閱讀權限 50
註冊 2006-3-26
來自 超燈神國
狀態 在線

6月份足球投注比賽 #32 howard1323 結餘:134700分

6月份足球投注比賽 #32 howard1323 結餘:134700分
日期投注 派彩 結餘
6月7日100000
6月8日3200032000
6月8日1200020000
6月9日3720057200
6月9日1500042200
6月10日1000032200
6月11日2100053200
6月11日1000043200
6月12日91500134700

:071: :098: :036:

我要為復仇會增光:071: :097: :034:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-12 01:37 PM 發表

厘排做乜咁小入嚟吹水?:023: :026:
因為係公司轉左位冇咁方便:025: ...加上...公司電腦成日都傻下傻下咁...:026:
成日都load唔到入d分頁到...只可以停留係主頁~:032:
我都唔知點解....:026:
所以少左....

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-12 01:55 PM 發表

辦工時間掛住刨波,俾人燉冬菇??:044: :044:
唔係...我公司為左擴充業務:025:
係到玩擴建:030: :096:
我轉左去擴建果邊坐:027:
坐係d大粒附近:043:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-12 02:26 PM 發表

升職加薪???:131: :131:
就係冇呀~:043: :043:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-12 02:32 PM 發表

繼續努力....:026:
我唔希望升職~只希望加薪:071: :122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆