上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
278  59.8k

回覆 #80 *職業賭徒* 的帖子

2.6 x 1.75 x 1.65 x 3000分= 22522分:036: :036:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-5-12 04:54 AM 發表
又關我事:044:
當然:025: ....果50000分:131: 我有得分:071: :096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-5-12 05:00 AM 發表

明日到大額區送番d畀我:027:
聽日要開工:026: ...我盡量出現啦...:027:

回覆 #116 *職業賭徒* 的帖子

賭賭...點解冇左復仇會#6ge??:092:
琴晚我諗諗下...唔知我有冇計錯數呀~:092:
但你都俾左分我...就算啦...:071: :096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-5-12 12:55 PM 發表

妖猴:046:
你唔中又話中,行騙:044:
還我分來:046: :046:  
我都係事後事諗...我唔記得自己買左咩...:030:
我要騙你就唔同你講啦:032:
*職業賭徒* 2008-5-12 08:05 PM積分 22522 積分轉出

19522 + 3000分

我買左邊3場呀??:092:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-5-12 08:09 PM 發表

來自:howard1323發送到:*職業賭徒*時間:2008-5-11 11:11 PM內容:AIK蘇納w   @2.05
奧沙辛拿-1  @2
維拉行爾-1  @2.6
:071: :071:
原來又係奧沙臨尾香黎場:046: :096:
sorry:027: 厄左你幾個鐘頭分tim~:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-5-12 08:17 PM 發表

打擊我信心:025:
罰50000分:096:
我ge打擊仲大呀:029: 明明到手:027: 都要見財化水:043:
應該你俾返50000分我:096:

回覆 #153 *職業賭徒* 的帖子

波膽:
NAC 主勝 3 : 1@14倍  1000分

有賽果先找數

回覆 #155 gmmarco 的帖子

係呀:041:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-12 08:22 PM 發表

我真係買架:046:
你買咩呀??:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆