上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
72  124.9k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-10-13 12:21 AM 發表

希望o黍個全中:097:
加多場貪心心水:

巴甲
高士路 -1 和

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-10-14 11:13 PM 發表
死火...咁早輸一粒, 唔通真係...一見光就....:029:

好彩...流料....原來係....11http://score.190bp.com/images/lsg.gif唐卡士打(主) 1半球0 哈德斯菲爾德

:096: :096: :096: :097: :097: :097: :122:  ...
頂住到尾, 希望last一關中埋, 比我拿番琴晚按錯制輸既錢:029:

拿模.......唔嬴唔得!:071:

今晚有場推介:
華斯高(0)
呢場波感覺上水位係由大家買客, 要小心

呢兩日手風唔係太順, 唔知今次睇唔睇得準

出心水先!
亞琛 [0 / -0.5]
奧斯納貝克主場今季世@@暽L, 4戰3勝1和加上近績只係作客輸過波, 往績上奧斯納貝克更加食晒作客亞琛;  而亞琛作客近績真係麻麻, 同時大家排名上亦都好接近。咁點解重會開奧斯納貝克受讓平半呢?

奧芬巴克
近況上作客既科布倫斯比主隊好, 作客和左當fit既1860。作客有1.65, 澳門做受讓平半都好合理。但係大家又有冇諗過主隊奧芬巴克主場唔係流野呢?

引用:
原帖由 percyng 於 2007-10-19 09:40 PM 發表

心水係邊處?:071:
要慢慢出嫁嘛

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-10-22 08:57 AM 發表
又係小學生功課貼堂啦:122:
880421-OCT-2007
17:35 過關
4X5
讓球
主客和
讓球
讓球
星期日 18 利禾奴 (主) 對 拉素 (客)
客  @ 2.10
星期日 44 馬賽 (主) 對 朗斯 (客)
主 @ 1.90
星期日 30 華拉度 ...
貼堂:071:
好彩我都收番d.....
今晚太夜返, 搵日我又出下心水先

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-10-25 12:00 AM 發表
今晚繼續post我投注比賽場次先...一於將今晚呢份功課貼下堂先:096:

24 Oct 足球投注:

混合過關5x16@320分 = 5120分
賓菲加-------------主勝(1.88)
史浩克04---客勝(2.35)
馬賽----------------主勝( ...
5x16..........狼死狼死:071:

呢輪冇晒心機去出心水添, 唔好意思大家!:027:
(其實呢輪自己都有70-80%中):027:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-11-8 01:11 PM 發表

你都不幸中之幸運平手盤!有得走盤攞返錢!
我就比足9日錢狗會!:043:
先休息一下吧:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆