上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
72  124.9k

史篤城半場輸緊一粒, 唔知可唔可以反勝........

今日周師兄又唔係度啦.......嘿嘿...又係我出post既時候啦:096:
不過我呢輪黑到................覺得鬼, 可以買我對家!:035:

奧斯納貝克 [0]<~~~~~呢場波平手盤, 大有可能開個和出黎
柏達邦[0 / -0.5]

安玻里 主勝
森多利亞 [+1]<~~~~~呢場風險比較大, 有少少估估下

度住咁多先,  一陣再睇下英超同西甲先。

加番d 夜場西甲先!

薩拉戈薩 [0 / -0.5]
馬略卡 [0 / +0.5]

係咁多, 唔多睇lu......

我打算
一條咁既飛:
柏達邦 [0 / -0.5]
薩拉戈薩 [0 / -0.5]
馬略卡 [0 / +0.5]
3x4 @ n

希望會中啦.......

加多場:
利禾奴 [+1]

引用:
原帖由 percyng 於 2007-12-9 10:07 PM 發表
支持各位巴打先,各位贏多D呀,我要左安玻里對家,點算輸緊粒,差一場咋,唔好咁對我呀:043:
嘿嘿, 我琴晚都係差一場食大茶飯...........
宜家利禾奴都係輸緊一粒....:026:

22'恩波里 2-0卡利亞里
65'奧斯納布克 3-0慕尼黑1860
兩場時間尚早, 但係都ok掛:023:

森多利亞輸緊添......希望可以追番:035:

我擔心緊........十場中七場.......但係條條飛都過唔晒........咁就:032:

21:00柏德博恩 1-1威恆
慘........輸左半格......:029:
希望西甲三場可以過到!:025:
21:00 奧斯納布克 3-0 慕尼黑1860

唉,又黎一次, 冇買既中, 有串關既就唔中:028:

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-12-9 10:52 PM 發表

食大茶飯:036: :036:
琴晚斷左半關......
到左夜晚法甲又將嬴既俾番人.....:026:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-12-10 12:01 AM 發表
出返場法甲....跟住瞓醒等收錢先

巴黎聖日耳門  
周師兄, 西甲我又有一種奶野既感覺.........

要買的話應該要加柏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆