上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
90  148.4k

引用:
原帖由 herochiu 於 2007-1-20 05:02 發表

kuskit兄, 多謝你心水, 小弟閱畢整篇心水, 發現有以下地方需要作出更正
02場 → 03場
08場 → 09場

還望kuskit兄見諒, 方便其他網友能夠正確地投注

最後再次多謝kuskit兄心水
見怪不怪了.......:097: ,kuskit兄平時買馬填飛都填錯唔少.....每年馬季中都損失不少,絕對是一個大慈善家啊!!!:096: :071: :096: :071:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-1-28 18:23 發表

唉..... 1 對 2......
我係第二位嗌皇仁飛駒嗌到呀皇后睜大對眼望住我....... :043:
你就好啦!!:131: 又可以入場盡情咁嗌.......好羨慕啊!!:023:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-28 19:59 發表

哈......你就好啦!!:023: ......小弟就俾對手迫到氣咳・:030: 星期3真係買又死唔買就等死・:026: :044:
今次 真係要一向水準穩健既(彩虹兄)幫手研究下先得啦!!:029: :023:
而毎季 ...
黑色一月即將過去.......紅色二月即將降臨.......!!(出血!):096: :071: :096: :071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-28 23:08 發表

出血??:092: ....馬會!!:082: :096: :036:
我講緊你既利是錢.:071: :071: ....又有家洛、又有狂人、又有阿P.......不如新年一齊入場...........發達啦!!:023: :131: :023: :131:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-1-30 20:10 發表
一月黑仔王:096: ....最後一期有乜死火推介:071: (講笑勿怪)
英雄所見略同!!!:036: 我都等緊呢個月最後的一盞明燈!!:096: :096:

博士,今次唔係要問馬狀態,係有馬要研究呀.....!!:025:

六場6號 -- 山東好馬

呢隻超級好馬,實力無需要多講.....!!:036: 但係今次我發覺有太多疑點出現....呢隻熱門馬今鋪分分鐘.........:030:

1,隻馬有冇出皇牌對我來講根本影響很少,但係我就有D野唔明.......
點解一個馬房出了一隻超級贏面甚高既馬後,仲要出多兩隻"驢仔"出來(一隻點睇都係火喉未到的新馬,另一隻點睇都係出來運吉的一里馬.....)??:030:
兩隻馬根本唔似純粹要出來減分,今場又唔係大賽杯賽,無須要出多兩隻馬出來陪太子讀書丫.......
莫非今場出馬少,唔出多兩隻擔飛.....隻6號會熱到冇肉食??:096:

2,睇操練......由12月中旬到今日,一D問題都冇,唔覺健康出現問題喎......但點解一直操而不出,足足操了兩個月,直到呢刻先報名出賽.....睇牠的磅數已經上到1200磅了,有冇問題架??:030:

3,睇埋課閘......同上次出賽及前前前次出賽一樣.....都係會慢閘,呢個弊病仲未醫好喎......:030:

4,連續兩次都贏得好地地,點解今次會"無啦啦"加個橡膠口銜鐵上去呢??:030:

記得你上次講個的"o拍針的故事".........莫非今次輪到"熊中雄"個馬房D針筒周圍飛??:096: :096:  或者可能我諗得太多,上晒腦了......:028: :028:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-2-24 14:00 發表
權威賽馬日報2月26日田草十場貼士提供:
第01場)9.3.1.8
第02場)11.2.10.5
第03場)4.10.3.11
第04場)14.3.2.6
第05場)2.4.3.1
第06場)5.10.12.7
第07場)2.7.3.10
第08場)2.3.9.14
第09場)1.1 ...
超級十星馬??:030: 今鋪走寶啦.......!:043: ,早知就早D返來香港啦!!:028:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-7 16:46 發表

權威精選鋼膽:

第01場)6.奧利皇子---幕後人自知巳其7歳之齡要係四班爭勝甚有難度・故決心部署落班乃必然之舉・而落班後卻轉戰不太合適的田草1400米及田泥1650米賽事用意高明。:023: 今 ...
我.........!!:046: :046:   又走寶啦........今次仲要中晒三隻咁多??:030: :030:  

博士你玩野呀!!次次一等我出門你就發功...........:028:

我咁難得有成個月假出埠玩,你就居然打破了"網上獨贏過關"呢個宿命.......等了足足一年......打破宿命既時後我居然走開了........真係無緣.......:026:

你好 "拿拿臨" 整返兩隻 "超級十粒星" 俾我補數.........否則.......我會不停咁咀咒 "宿命將會再度降臨羅拔圖身上" ....不停咒、不停咒!:071: :071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-10 11:32 發表

權威精選鋼膽:
第04場)6.拔尖兒---蔡厩今季繼「正隆」後 另一匹越戰越勇之馬・上仗於四班勝來賠率顯示信心十足・仲有幾多分在手暫難定斷。復課所見態況更踏入狂勇之境・而排11位 ...
三隻都係好野!我鐘意!!:131:

10場 --- 6,常歡笑 ------- 的而且確今仗賽前的部署明顯較上仗積極得多....計馬的確可以同隻"神駒"拼過.....,

但我唯一擔心的是今場步速會較為偏慢.....A欄1檔冇步速兼要後上.....真係要睇大鼻巫的臨場發揮了.....:023: 。

反而隻"神駒"今場的生位、加上蘇大師及柏寶兩個人的功力....我個人相信贏面始終都係全場最高的一隻!:036: (但賠率就.....:028: )

所以我今場的連贏、三重彩我就冇乜興趣參與....反而對上一場隻"神偷"射落黎呢兩隻就好有興趣....:131: :131:

博士,隻"幻影神偷"今場點睇...我個人覺得今仗是目標所在,坐二望一!!但賠率就....好似過份偏熱.....:026:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-3-10 13:10 發表

而家都未搞得清楚~三隻二疊馬~初步睇我諗偏差唔算大掛~
睇定D先,第二場冇得作準......五班馬兼千四米第二段開到21.3.......,睇埋第三第四場就知道了!:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆